Sobre nosaltres

Després d’uns anys voltant per camins i paratges, amb companyia d’uns i altres, entre competicions, sortides i alguns sopars, decidim que és el moment de crear una associació. Un lloc on tots i totes que principalment estimen la muntanya hi tinguin cabuda, siguin partícips de les activitats creades i per crear, de les il·lusions de programar esdeveniments i ensenyar el que hem aprés amb els anys.

Del nostre municipi, Algaida, intentem que el petit tresor muntanyenc que tenim, Massís de Randa, on destaca el Puig de Cura amb una alçada de 543 metres, a més del Puig de Son Reus, Son Roig, Ses Bruixes, Rectoria, s’Escolà... mantingui un entramat de camins i passos nets en condicions d’esser practicables per tots aquells que vulguin descobrir del seus paratges.

 

D'ençà del 2016 organitzem una cursa al nostre municipi anomenada Cinc Cims Randa CXM. Cursa d'uns 20kmts de distància i uns mil metres de desnivell acumulat. La sortida i arribada és de la població de Randa situada al macís que du el mateix nom. Passem per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria o Potada del Gegant, Ses Bruixes, Son Reus i Cura.

I també desde el 2018 estam organitzant la Volta BTT Algaida, essent un gran èxit de participació desde la primera edició. Gran part de l'èxit de la cursa es a causa del recorregut de la mateixa, amb sortida i arribada del circuit desde la mateixa plaça de la vila.

 

 

 

President - Pere Ferragut Jaume

VIcepresident - Catalina Salas

Vicepresident - Joan Sastre

Vicepresident - Francesc Clemente

Secretaria - Adrian Garcia

Tresorer - Ricard Echeverria

Vocals - Bernat Capellà, Javier Pascual, Miquel Pou, Toni Vila, Pedro Oliver, Tomeu Ballester, Miquel Ramon Oliver, Joan Fiol, Gabriel Ferrer, Miquel Ballester, Miguel Avellaneda, Pau Gil, Vicenç Pañego, Gabriela Soto