VOLTA HOMENATGE A NA SARA JARILLO

Aquest dissabte, dia 7 de Març, els Trotadors hem volgut fer una sortida convocant a na Sara Jarillo i en Miguel Avellaneda per a celebrar plegats la gran proesa que varen aconseguir el passat cap de setmana a l'Illa de Formentera. Com tots ja sabreu, na Sara va aconseguir la victòria dins la categoria femenina a la Trail de Formentera, cosa que suposa la primera victòria a una cursa per als Trotadors d'Algaida.

Ja que era la primera vegada, hem volgut celebrar-ho realitzant una sortida conjunta amb dos nivells de dificultat: un fent Puig de ses Bruixes, sa Potada d'es Gegant i Son Roig; i una altra fent Randa, Puig de Son Reus, Cura i Randa.

Els dos grups ens hem ajuntat a Randa per a fer una berenada conjunta i fer una mica de festa a na Sara, on li hem entregat una camiseta UNICA! de Trotadors en color rosa, ja que sabem que li agrada molt lluïr aquest color als seus entrenaments i curses.

Esperam aquesta només sigui la primera de moltes més victòries en un futur i que nosaltres, els Trotadors, les poguem disfrutar amb tu!! Gràcies i enhorabona Sara!!!