Un cap de setmana MOLT actiu dels Trotadors

Aquest cap de setmana ha estat especialment Actiu per als Trotadors, ja que hem estat presents a varies curses i marxes tant a peu com amb bici, fins i tot, com veureu, a una cursa d'obstacles a Àvila.

Començam a Lluc, lloc de molts actes aquest cap de setmana ja que allà s'hi ha cel.lebrat la Fira Naturasport. El dissabte es disputà la Lluc Trail, de la mà de Mou-te en Bici com a organitzador, amb una distància d'uns 12 kms. Tenguerem a un bon grapat de Trotadors participant a la cursa i, una altre vegada, ens trobàrem que hi participaven dues Trotadores. La cosa s'anima i n'estam molt orgullosos!!

En Pau Gil i en Pere Puigserver foren els primers en arribar entre els Trotadors, marcant un temps de 1:10:43 i entrant a l'hora. El seu temps els hi va permetre a finalitzar el 5é i 6é respectivament a la categoria M23. Seguidament entrava en Joan Gelabert, amb un temps de 1:16:25 i era el 7é entre els M23. Molt bé al.lots!

El proper Trotador era na Teresa Garcias, amb un temps de 1:24:49 i era la 9ena entre les F40. Això se diu Tere!!!

Després de na Teresa entraven na Magda Andreu i en Pep Lluis Busquets que feren feina d'equip entrant en paral.lel! Fantàstic parella!! El seu temps fou de 1:27:32 deixant que na Magda fes la 18 a F30.

Enhorabona a tots per la cursa!!

En Carlos de Coro era a disputar una altre prova de The Forest Challenge a Àvila, curses molt dures d'obstacles on en Carlos li ha agafat el gust a anar, i per el vist darrerament no se li està donant gens malament!! En Carlos ens contava que havia estat una cursa molt entretenguda amb proves cursioses a part de les típiques d'aquest tipus de curses, com va esser l'haver de portar bombones de butà, rodes de cotxes, etc.

En Carlos es va trobar en molt bon moment físic i va aconseguir la 6ena posició final!!!

Enhorabona Carlos!! Es molt gran el que fas degut a la dificultat afegida per entrenar aquest tipus de curses i que sempre t'has de desplaçar a la Península per a disputar-les! Doble mèrit!

El diumenge a Lluc, seguint amb els actes de la Fira NaturaSport, es cel.lebraven diferents actes i curses de promoció, com la UltraKids, on podem veure que Trotadors Junior no en faltaren! Tenim la cantera assegurada!! Enhorabona a ells i als pares, que els impulsen i ajuden en les seves aventures!!

 

I seguint a Lluc, Mou-te en Bici organitzava una pujada/marxa NO competitiva desde Sa Pobla fins a Lluc, lloc on va oferir una berenada a tots els participants. Eren més de 170 bicis de BTT que s'ajuntaren a sa Pobla per a pujar. Com no, molts de Trotadors: en Xisco Clemente, en Mixi Pou, Joan Sastre, Biel Jaume, Biel Rosselló, Miquel Rosselló, Teo Salas, Javier Pascual i Bernat Capellà. Tots arribaren perfectament a Lluc i gaudiren d'alguns camins que no coneixien!

I molt a prop de tota aquesta activitat de Lluc, a Pollença es disputava també la Mitja Marató de Pollença, on tenguerem a en Joan Cañellas disputant la prova. En Joan marcava un temps de 1:46:28 i feia el 21é a M50

Enhorabona Joan.

Per a acabar amb el resum, ho farem amb la BREVET 300 que es disputava aquest dissabte, amb la participacio de 2 Trotadors, en Bernat Puigserver i en Miquel Ballester. Ambdos acabaren la prova amb una bona mitja!! Enhorabona!!

I sobretot GRACIES a tots els Trotadors que aquest cap de setmana heu lluit els colors!!