Ultra Trail del Rincon, Cursa Popular de la Guardia Civil i Pujada al Castell d'Alaró

Com ja haviem anunciat, aquest cap de setmana hem tengut, entre d'altres, una nova edició de la Cursa de la Guardia Civil, a Palma.

En aquesta cursa trobàvem en Jose Manuel Amorós, Trotador que aconseguí un molt més que meritori lloc 51 de la general, amb un temps de 42:10

Recordar que, a la cursa de 10kms, hi hagué més de 350 classificats!

Enhorabona Jose Manuel!

 

Tenguerem la sorpresa de la participació d'en Miguel Avellaneda a la Ultra Trail del Rincón, una ultra trail amb 3 distàncies possibles i on en Miguel va participar a la distància de ni més ni manco que 100 kms.... casi res!

En Miguel ens està mal acostumant, i es que compta les seves participacions en pràcticament victòries per a nosaltres!

Així, en Miguel no tan sols ha aconseguit acabar la cursa, sino que a damunt ho ha fet al lloc 15é de la general, realitzant la duríssima cursa en un temps de 14 hores i 18 minuts. En Miguel ens ha estat comentant que ha estat una prova duríssima i on ha passat moltíssima calor, passant un tram final amb dificultats de les quals es va recuperar, així mateix d'una caiguda.

Molt be Miguel! Ets el nostre heroi!!

 

Acabam parlant de la Pujada al Castell d'Alaró on també hem tengut representants Trotadors.

Una cursa que ha guanyat en Miquel Capó, participant pels colors de Sa Milana (Club Organitzador), i on el millor trotador era en Jose Terronés, 123é de la general i 31e dins M40 que aconseguia la fita de meta amb un temps de 1:17:41

En Llorenç Vallespir ho aconseguia amb un temps de 1:20:02 cosa que el feia pujar al lloc 152é general i 38é de M40

No era gens fàcil aconseguir aquesta classificació, ja que acabaren la cursa 390 atletes.

Enhorabona al.lots!!!