ULTRA TRAIL 2015 I ELS TROTADORS D´ALGAIDA

La Ultra Trail, la Trail i la Marató Serra de Tramuntana 2015 ha acabat. Tots els Trotadors que prengueren la sortida, desde els diferents indrets on començaven, han acabat la cursa, excepte en Jose Terrones per problemes estomacals. ANIMS Jose. Estam ben segurs de que no serà la darrera vegada que ho intentis!.  Els Trotadors i seguidors (amics, família, etc) han inundat la Serra amb els colors característics. Desde Trotadors no podem estar més i més orgullosos de tots vosaltres. Heu fet dels Trotadors una gran família.

Tots ells han patit de valent, però ens diuen que tant de sofriment ha vengut sobrevengut i compensat per la gran satisfacció de finalitzar la que, segurament, és la cursa de muntanya més llarga i difícil de l'any.

Al nostre veure, l´èxit més gran de tots ha estat la inteligència de tots els TROTADORS al saber-se controlar mentalment en cada moment i no pecar en voler esser massa ambiciosos, ja que, això sol passar factura.

Entre d´altres exemples, vos podem posar en Miguel Avellaneda, que s´havia posat la marca de 16h i ho va assolir amb manco temps, el mateix passa amb en Pep Lluis Busquets.

Desde Trotadors vos volem donar a tots les GRACIES. Les gràcies per omplir la Serra de Trotadors. Les gràcies per pertànyer a aquest Club, i les gràcies per portar la nostra camiseta arreu i orgullosos.

ENHORABONA a tots pel gran triomf personal que heu aconseguit tots i cada un dels participants, i MOLTS d´ANIMS a tots els que per una cosa o l´altre no varen poder participar finalment i especialment per en Jose.

Esperam ho torneu a provar a l´Abril del 2016!