TROTADORS per Catalunya, Triatlons i altres.

Els Trotadors continuam ben forts aquest mes de septembre, fins i tot a fora de l'Illa. Una bona expedició Trotadora acudeix a participar aquest cap de setmana a la 7ª Rialp Matxicots.

Entre els emblemàtics pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l’Orri , un any més es celebrarà la Rialp Matxicots, aconseguint enguany la que serà la 7a. Edició. Una edició per consolidar els canvis de l’edició passada, amb l’objectiu de fer gaudir de les nostres muntanyes, valls i gent. Quatre modalitats per fer viure el trail running amb tots els sentits: l’ Extrem, de 82 km; la Trail, de 52 km i la Mitja de 21 km, i la Caminada de 12 km. Aquesta tindrà lloc a Rialp el cap de setmana de 17 i 18 de setembre 2016.

Quatre recorreguts cercant de nou somnis i reptes, donant a conèixer territoris i paisatges per descobrir l’essència d'aquella terra.

Com a garantia per a tots els participants d’aquest esdeveniment, comptem amb l’experiència d’aquests anys anteriors, un magnífic paratge i la nostra hospitalitat que, juntament amb les millors condicions possibles dels camins, esprem que passeu una bona estona amb tots nosaltres.

Els Valents Trotadors que hi acudeixen son en Jose Terrones, en Vicent Pañego, en Biel Baco, en Llorenç Vallespir i en Pere Mindona que disputaran la Trail de 52kms; mentres que en Joan Martí i en Ricard Etxevarria disputaran la Mitja de 21 Kms.

Com a mostra, aquí tenim als nostres 7 Trotadors ja de camí:

Podreu seguir en directe als participants en aquest enllaç: SEGUIMENT CORREDORS MATXICOTS

SORT TROTADORS!!!

A part d'aquesta interessantíssima cursa, tenim altres competicions i trobades amb participació Trotadora, com és el cas de la Cursa de Muntanya s'Arracó Trapa Trail.

Es tracta d'una cursa de Trail que enguany celebra la segona edició. El recorregut aproximat és de 19,2 Km i 970 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs fins a assolir el cim de la Paret des Moro, passem per les cases de Ses Basses cap es Cap Fabioler i arribem a la Trapa, pujam el Coll des Cairats i ja davallem cap a S'Arracó on finalitzem a la plaça General Weyler.

Entre els participants hi trobam inscrit a n'en Joan Gelabert. Endavant Joan!

Inscrit a la Cursa Popular Diada de Mallorca, hi trobam un altre trotador. En aquest cas es tracta d'en Juan José Cortés, que disputarà la cursa llarga, de 7 kms.

El recorregut de la cursa tendrà la sortida i arribada a la Urbanització Maioris, i el recorregut serà pels mateixos carrers de la Urbanització. l'Hora de sortida llarga serà dissabte a les 19h.

SORT!!

Diumenge a Sa Ràpita es disputarà un Triatló amb participació d'un equip Trotador, com ja va passar l'any passat; cosa que ens alegra molt, ja que demostra que els Trotadors estan a tots es àmbits!! Molt be al.lots!

La cursa estarà formada per 750metres de natació, 20 kms de bicicleta de carretera i 4'6 kms de running.

Els components de l'equip Trotador son: Llorenç Oliver (natació), Francesc Barcelo (ciclisme) i Toni Mudoy (run).

MOLTS ANIMS!!

 

També tenim un soci Trotador a Menorca aquest cap de setmana. Es tracta d'en Pep Lluis Busquets, qui participarà a la Half Menorca Triatló, amb distància Shor: 1000 metres de natació, 35kms de bicicleta i 8 kms de run.

Molta sort Pep Lluis!

 

Per acabar, comentar que els TROTADORS ens sumarem a la trobada que organitza la FEDERACIÓ BALEAR DE CICLISME a la Voltadora de Sineu aquest diumenge, a causa de la nefasta noticia de l'atropellament d'en Biel, de Sineu, per part d'una parella de turistes begudes. Com ja sabeu la majoria, en Biel va morir a l'accident i el seu fill resultà ferit.

SORTIREM DESDE LA PLAÇA D'ALGAIDA diumenge a les 8'30h del matí i anirem rodant fins a la Voltadora de Sineu on es convoca a tothom en un acte reivindicatiu per a la seguretat dels ciclistes i oferir el nostre recolzament a la familia i amics del difunt.

FEIS-NE DIFUSiÓ. El ciclisme ens necessita a tots.