Trotadors pel mon! Setmana del 16 al 22 de Febrer

Aquest cap de setmana teniem Trotadors a 4 competicions diferents. Per un lloc teniem en Toni de Iraola participant a la Botifarunner, a la comarca d'Anoia (Catalunya). En Toni va tardar 2h i 46 min a completar els 22kms amb un desnivell acumulat de 1000 metres, on es varen trobar neu, gel, fang i moltes pedres. Per a ell era tot un repte i ha estat superat de sobra, tot i que una vegada acabada la prova ha tengut una baixada de defenses per deshidratació, cosa que ha fet que necessitàs ajuda dels metges.

Aquí teniu en Toni vestint la primera camiseta Trotadora que disputa una cursa fora de les Illes!

En segon lloc, hem tengut participació ciclista Trotadora a la primera BREVET de la temporada classificatoria per la BREVET Paris.

Hi han participat els Trotadors Miquel Ballester i en Telmo Sánchez, juntament amb els Algaidimonis  Xisco Munar i Sebas Pardo. La sortida va esser puntual a les 7'30h desde s'Arenal i desde un bon principi es feren varis grups. En Miquel amb en Xisco munar es col.locaren còmodament a un grupet de darrera mentres en Telmo a un grupet més avançat. La mitjana era de 28 Km/h a Biniamar (100 kms). Va esser a partir d'aquí que contactaren novament amb en Telmo que tenia problemes musculars al genoll, i seguiren guiats per l'experimentat en BREVETS Sebas Pardo, i va esser precisament en Sebas que a Sta. Margalida se va aturar a comprar una agulla per punxar en Telmo. Desde Sant Joan fins a Campos varen tenir molta pluja, però ja arribaren a Llucmajor completament banyants i amb fred. A partir de Llucmajor ja era tot més fàcil i arribaren sense problemes a S'Arenal, lloc on també acabava aquesta BREVET.

El total varen esser els 200 kms amb 8 hores (una mitjada de 25 kms/h).

Enhorabona a tots per acabar aquesta important volta!

En tercer lloc teniem en Joan Martí, que en aquesta ocasió era a Menorca, a disputar la Trail des Fars, en la versió 21 kms desde La Vall a Ciutadella.

Tal i com ens comenta en Joan, es va aixecar moltíssim de vent, i va fer molt més dura la prova del que ja de per si era. Ens ha destacat sobretot aquest punt: la gran duresa de la prova. Tot i a la dificultat de la prova, en Joan va aconseguir la proesa d'acabar amb un molt meritori 142 lloc de la general amb un temps de 2 hores 18 minuts. Enhorabona Joan!

Per acabar, en Yacob Galan havia de participar a la Trail de Soller, però finalment no hi va poder asistir per un problema que li va sorgir a darrera hora. Ànims! A la propera serà!