Trotadors pel mon!

Aquest cap de setmana tenim varies competicions on serem representats. Per un lloc tenim la Ronda dels Cims Mallorquins, on serem representats per en Yacob Galan i per en Pere Ferragut Jaume. Es tracta d'una cursa noctura molt dura i que ja compta amb 5 edicions anteriors.

En segon lloc tenim representants a la BREVET 200 que es disputarà dissabte 21. Les brevet son curses de resistència ciclista on es tracta de complir amb l'horari de les rutes dins els marges donats per a l'organització. Aquesta BREVET passarà per la vila d'Algaida, per tant, una bona ocasió per animar als nostres. Ens representaran en Miquel Ballester i en Telmo Sanchez (qui s'està preparant per anar a la BREVET 1600 de França).

Per finalitzar aquí trobam la representació més llunyana, més "internacional". I es que en Toni de Iraola portarà els nostres colors a la BOTIFARUNNER de La Llacuna (Anoia-Catalunya).  Es tracta d'una cursa de 22 Kms, amb 1000 metres positius acumulats i un temps màxim de 3'30 hores per a realitzar la cursa.

 

Moltes gràcies a tots els trotadors i MOLTA SORT! Esperam veure fotografies i que tengueu la millor sort del mon!! GASSS!