TROTADORS Formentera, l'Anoia, Mallorca i més!

Començam el resum del cap de setmana amb la Formentera AllRound; cursa de Trail on hi hem tengut a 3 Trotadors participant a la dura cursa. Podem dir ben orgullosos que els tres representants del nostre Club varen complir les expectatives i finalitzaren la cursa amb èxit. En Yacob Galan, en Miguel Avellaneda i en Jose Manuel Anguita poden estar ben orgullosos de la fita! Desgraciadament, a hores d'escriure aquest article (dilluns al matí), les classificacions encara no han estat publicades a la web oficial de la Cursa.

 

A Ca'n Picafort es disputava dissabte la POWERMAN Mallorca, duatló de referència mundial dins la categoria. Hem tengut participant a la cursa a en Pep Lluis Busquets, que va finalitzar exitosament la cursa aconseguint un molt meritori lloc 44 de la general i el 6e dins la categoria G30-35. El seu temps oficial fou de 1h 35min 13 seg.  ENHORABONA PEP LLUIS!

 

A Catalunya, concretament a l'Anoia, en Toni de Iraola ha estat participant a la BOTIFARUNNER 2016, una edició que ha estat especialment dura a causa de les pèsimes condicions climatològiques que han esdevingut aquesta cap de setmana, amb molt de fred, neu i vent, que els runners de la dura Trail han hagut de sofrir de primera ma. En Toni ens va comentar que estava molt satisfet per haver participat i acabat la cursa amb molt bones condicions, fins i tot ha rebaixat el seu temps en 27 minuts respecte a l'any 2015.

Enhorabona Toni!!

 

A darrera hora, ens varem enterar de la participació den Carlos de Coro, soci Trotador, a una cursa de obstacles a Ciudad Real on va acabar el 16e de la general i el 5e dins la seva categoria.

Gracies per la info Carlos i enhorabona!!