TROTADORS EN MARXA-Cap de Setmana del 11 al 13 de Setembre

Començam el resum de les curses on hi participaran Trotadors, amb la VI Triatló de sa Ràpita. Com no, el nostre Trotador particular habitual a aquest tipus de curses és en Pep Lluis Busquets. La cursa, de caràcter popular, comptarà amb 750 metres de natació, 20 kms de bicicleta i 5 kms de running. La sortida es donarà diumenge, dia 13 de setembre, a les 10h desde Sa Ràpita. Endavant Pep Lluis!

També diumenge, dia 13, tenim una cursa de Muntanya a Bunyola. Es tracta de la IX Cursa per Muntanya de Bunyola, una pujada a la Comuna de Bunyola. El recorregut, d'uns 14 km, evoluciona pels antics camins de carboners fins assolir el cim del Penyal d’Honor amb sortida i arribada a la plaça del poble.

En la Cursa per Muntanya “Pujada a sa Comuna de Bunyola” es celebrarà el Campionat de Balears de clubs de curses per muntanya, seguint les normes de puntuació recollides en el Reglament oficial de la Copa balear de curses de muntanya.

Allà hi trobam inscrit a en Jose Terronés, que torna a les curses després d'un estiu una mica en "standby" en el tema carreres. Molta sort!!