TROTADORS EN CURSES! 14-16 AGOST

Les setmanes de l'estiu (i de l'any) passen a velocitat ultrasonica; i ja ens tornam a trobar de ple dins un altre cap de setmana amb diferents competicions on els nostres Trotadors els trobarem presents.

Sense cap dubte, la més internacional i "dificil", serà la que desde diumenge 16 disputarà el nostre Trotador Telmo Sànchez. En Telmo partirà desde Paris diumenge i tractarà de fer la cursa de cicloturisme més important del mon: la Paris-Brest-Paris. Es tracta d'una cursa reservada a NO PROFESSIONALS on disposen de 90 hores per anar de Paris-Brest  i tornar a París, acumulant un total de ni més ni manco que 1200 kms!! Això son paraules majors. És una cursa que es disputa cada 4 anys i que, com a requisit per a poder participar, és que hagis realitzat durant aquell mateix any 4 curses de llarga distància homologades (com sabeu, a Mallorca n'hem tengudes varies aquest any).

Podreu seguir l'evolució d'en Telmo a aquesta web: WEB DE SEGUIMENT

Anirem informant durant aquests dies si tenim noticies d'en Telmo. Igualment volem donar tot el nostre support als seus companys d'aventures i sobretot a l'algaidí SEBAS PARDO, que ja és tot un mestre dins el món de les curses de llarga distància.

 

Dissabte, dia 15, tenim a 2 Trotadors a la II Travessia Popular el Corte Inglés. La sortida es a les 9h del matí . Per un costat trobam a na Catalina Salas que farà la distància curta (1000 metres) i per altre costat en Yacob Galan, que s'ha inscrit a la distància llarga (5000 metres). Molts d'anims a tots dos i sort! ja que es trobaran amb més de 200 contrincants dins l'aigua!

 

En Pep Lluis Busquets el tornam a trobar a una triatló aquest cap de setmana. S'ens estan aficionant els Trotadors a això..... Diumenge dia 16 el trobarem a la VII Triatlo Pasta Pasta, de Cala Agulla. La sortida es realitzarà desde la mateixa platja de Cala Agulla, el diumenge a les 10h del matí.

 

Diumenge, a Sóller, tenim la XXXVI Cursa Popular Ciutat de Soller, amb un total de 8'7 kms. i es disputarà entre Soller-Port de Soller-Soller. La sorties es a les 9'30h del matí i trobarem, si tot va be, a 3 Trotadors inscrits: en Ciceró Pascual, en Joan Martí i en Toni Sastre.

Venga al.lots!! Haurem de fer més via que el tranvia! D'acord? Anims!!

 

Esperam no haver deixat a cap Trotadors sense localitzar!!

ANIMSSSS!!