TROTADORS. CARRERES CALENTES. 17-18-19 JULIOL

Tornam a arribar al cap de setmana, i amb ell curses on els Trotadors hi serem presents. Aquest cap de setmana es presenta especialment calent, pel que volem donar tot el nostre suport als nostres corredors. Sabem que serà dur.

Començam amb una cursa al poble veïnat; Montuiri. Allà es disputa el III Memorial Margarita Ferrer Frau. La cursa es fa en dues distàncies: 13 kms i 6 kms. Es donarà el "sus" de sortida divendres dia 17 a les 19h.

Els Trotadors inscrits son: en Biel Vidal, Jose Juan Oliver, Pep Lluis Busquets, Ricard Echevarría, Tomeu Garí i Toni Mudoy. Aixi que tendrem una bona representació trotadora.

Seguim a prop d'Algaida; i es que dissabte horabaixa tenim una cursa a Sta. Eugenia anomenada Pujada al Submarí; i on hi haurà diverses categories: Trail de 18 kms, Trailde 10 kms nordik Walking i una pujada per a al.lots.

La sortida es donarà dissabte 18 a les 18h. Tenim en Miquel Ballester apuntat a la Trail Nordik Walking, així que estrenam als Trotadors a una nova modalitat!

I acabam amb els Trotadors que sabem participen a alguna cursa amb en Miquel Gelabert, el nostre representant a les curses de bicicleta de ruta. El divendres es disputa a la Voltadora de Sineu el XVI Vila de Sineu; i son curses nocturnes dins la voltadora.

Desitjam molta sort a en Miquel ja que es la primera vegada que participarà dins una voltadora!!

 

Si sabeu de més trotadors que participin a curses, us agrairiem ens ho faceu saber.

MOLTA SORTTTT I vius al Sol!