TROTADORS CAP DE SETMANA 10-12 ABRIL

Aquest cap de setmana, i com a esdeveniment destactat dels Trotadors, tenim PER FI l'estrena de les equipacions de Ciclisme SENCERES.

Serà dissabte, 11 d'Abril a la Cicloturistada Na Marga Somriu; en honor a na Marga Canyelles. Els doblers recaptats son a benefici de l'area de pediatria de Son Espases, pel que a damunt estrenarem les equipacions per a una causa solidària.

Per a més interés, la Marxa tocarà bastant del nostre poble d'Algaida, ja que els Cicloturistes sortiran de Son Moix a les 9'00h del matí i emprendran cap a Llucmajor i Randa, desde on es disputarà una cronoescalada a Cura. Una vegada a dalt, gaudiran d'un petit avituallament i tornaran a baixar, ja neutralitzats, cap a La Pau de Castellitx i baixant cap a Algaida per el Carrer Dels Cavallers, Sa Plaça i cap a Sta. Eugenia. Es pas per la Plaça està previst entre les 11'10h i les 11'40h, per tant, es una bona hora per a veure passar al grup de Ciclistes i als Trotadors!. El camí que seguiran despres es cap a Sta. Eugenia, Bunyola i altre vegada a Palma, a son Moix, on els espera una paella popular.

Els Trotadors que hi acudiran son: Miquel Gelabert amb el dorsal 80, Miquel Ballester amb el dorsal 24, Miquel Pou amb el dorsal 222, Miquel Ramon Oliver dorsal 78, Bernat Capella dorsal 224.

Animau-vos a veurer-los passar per Algaida!!!

 

Per altre banda, tenim la Trail del Teix, a Valldemossa. Allà també tenim a algun participant a la cursa. La sortida es donarà desde Valldemossa a les 9'30h del Diumenge dia 12. Els corredors hauran de recórrer una distància de muntanya de 17 kms amb un desnivell acumulat de 1057 metres, per tant, una cursa ben difícil.

Tendrem en Jose Terrones com a representant dels Trotadors.

 

En tercer lloc tenim la BREVET de 400 kms també aquest dissabte 11. Una autèntica odisea on de ben segur els participants usaran tant les hores diurnes com les nocturnes per acabar-la! 

Tenim a n'en Telmo Sanchez com a representant dels Trotadors...

A veure si ens fas quedar be Telmo!!!

Molts d'ànims a tots els TROTADORS!