TROTADORS A LA ULTRA TRAIL SERRA DE TRAMUNTANA 2015

A la fi ha arribat. La prova de les proves de les Trails a les Balears. La prova per a la qual molts d'atletes es preparen tot l'any. La mare de totes les proves de Trail de les Balears i part d'Europa. Arriba la ULTRA MALLORCA 2015.

La data es aquest dissabte 18 d'Abril

Com molts ja sabeu, es tracta d'una prova d'Ultra fondo per muntanya, amb un total de 112 kms i 4448 metres de desnivell positiu acumulat. Es disputa entre Andratx i Pollença atravessant la Serra de Tramuntana. La prova es puntuable per al UTMB amb un valor de 3 punts. El temps màxim per a fer el recorregut es de 24 hores. Una gran proesa que molts pocs s'atraveixen a disputar. La sortida es fa de nit, a les 24h de la matinada (de divendres a dissabte),

Així i tot, tenim alguns Trotadors que s'embarquen amb aquesta aventura: en Luis Aristondo, en Miguel Avellaneda, en Yacob Galan, en Llorenç Sastre, na Sara Jarillo i en Jose Terrones seran els Valents que ens representaran a la duríssima Ultra Mallorca.

En segon lloc i a l'hora, tambe es disputa la Trail Mallorca, que te el mateix recorregut però començant la cursa desde Valldemossa en lloc de Andratx. La cursa fa un total de 67 kms i 2521 metres de desnivell acumulat. Tenim a en Tomeu Ballester, en Pep Lluis Busquets, en Jose Manuel Amorós, en Tomeu Garí, Pere Puigserver, Marc Castanyer i en Pau Gil que disputaran aquesta distància, prenguent la sortida a les 8h del matí.

En tercer lloc també es disputa la Marathon Mallorca, que te una distància de 44 kms i 1624 metres positius acumulats. Al igual que les dues anteriors, el recorregut coincideix però la sortida en aquest cas es fa desde Soller i tenen 10 hores per a realitzar la travessa. Aquí trobam a na Catalina Salas que intentarà la proesa, i haurà de sortir a les 10h del matí.

D'aquesta manera tenim a 14  Trotadors que de ben segur inundaran la Serra amb els nostres colors i SEGUR que els veurem a l'arribada de Pollença!!

Us volem veure a tots acabar la dificilíssima cursa amb bones condicions!!!

MOLTS MOLTS D'ANIMS!!!