TROTADORS A LA TRAIL DES MIGJORN I A LA MARATÓ DE SANT SEBASTIA

Aquest cap de setmana hem tengut constància de Trotadors a dues curses molt interessants. Per a començar anirem a la més propera: la I Trail des Migjorn, una cursa amb un recorregut molt i molt atractiu on els numerosos Trotadors participants han quedat molt satisfets de la cursa.

Dels participants Trotadors, en José Terrones va esser el primer en creuar la linia d'arribada, amb un temps de 3:50:52, un temps molt bo que li va donar la 40ena posició general i la 27ena de M30.

El següent era en Tomeu Garí, que amb un temps de 4:05:36 es va col.locar a la 82ena posició de la general i 51ena de M30.

Molt a prop d'en Tomeu, va arribar en Pep Lluis Busquets, amb un temps de 4:06:57 i amb la 85ena posició de la general.

En Toni Amengual aconseguía arribar amb un meritori temps de 4:57:06 i el 226é de la general. Molt be per al "boss" de Onfitness!!

MOLT I MOLT BE per a tots aquests Trotadors Valents!!!

RESULTATS DE LA CURSA

FOTOS DE LA CURSA

 

En segon lloc, hem tengut representació Trotadora a fora de les Illes. En aquest cas a la Marató de Sant Sebastià!

En Jose Juan Oliver va esser el primer dels Trotadors a la mitja marató, invertint un temps de 1:34:21 i quedant el 463 de la general. 1:38:28 és el temps que va tardar en Toni Mudoy a realitzar la cursa, cosa que el va col.locar el 606é de la general.

A la cursa de 10k tenguérem respresentació femenina, a mans de na Maribel Ramis. Na Maribel va acabar la cursa amb un temps de 57:53 i va ascendir a la 649 posició final.

ENHORABONA PER L'AVENTURA A TOTS TRES!!!

 

FOTOS DE LA CURSA