Trotadors a La Rioja Bike Race

Sense cap dubte, si hi ha un repte important per als nostres Bici-Trotadors enguany, aquest és el d'en Miquel Pou i en Javier Pascual.

Els dos Trotadors es proposaren, fa gairebé un any, assistir a una de les curses més importants del calendari Internacional UCI de BTT, a la reconegudíssima "LA RIOJA BIKE RACE".

Els dos trotadors fa mesos s'estan preparant molt a fons per poder participar en aquesta cursa; una oportunitat única de viure desde dedins el que es sent en una prova puntuable internacional i poder compartir l'experiència a prop dels bikers que tots els ciclistes veneram i que competeixen a primer nivell mundial.

Pocs són els afortunats i preparats per poder anar a una cursa d'aquestes, però sense cap dubte, ells dos son dos dels més preparats ciclistes que tenim al Club.

En Javi i en Miquel partiran cap a Logroño el proper dimecres per complir amb tota la "paperassa" i mentalitzar-se del que els hi espera: ni més ni manco que 3 duríssimes etapes que, de ben segur, els participants les realitzaran amb un ritme terrorífic! La primera etapa es disputa el divendres, amb una distància de 61 Kms i amb un desnivell acumulat de 1800 metres. La segona, el dissabte 14 de Maig, es tracta de l'etapa reina, la més llarga i amb més desnivell: 82 Kms amb 2600 metres de desnivell acumulat (fan por només els números d'aquesta etapa....). Finalment, la tercera i darrera etapa, serà el diumenge 15 de Maig, i tendrà 54 Kms i 1500 metres de desnivell acumulat. En resum, després d'haver acabat les 3 etapes, els nostres trotadors hauran competit durant 198 kms i 5937 metres de desnivell acumulat.

Aquesta cursa es disputa a títol personal, no és per equips, estant inclós en Miquel a la categoria Màster 30 mentres que en Javi a Màster 40.

Desde tot el Club de Trotadors, esperam visqueu molt intensament aquesta aventura i que, sobretot, la disfruteu i per suposat.... alerta a caure!!