Trotadors a la Mallorca 5000, Brevet 200 i Cursa 3 Pins

Només teniem constància de Trotadors a la Mallorca 5000 (cursa de Trail amb 5000 metres de desnivell acumulat), però finalment hem sabut de participació Trotadora a 2 curses més.

En primer lloc, a la Mallorca 5000, hi havia 3 Trotadors apuntats. Ja de inici, en Vicent Pañego ens va anunciar que no podria participar a la cursa, per tal cosa, eren 2 els trotadors que prenien la sortida. A mitjan cursa, en Joan Gelabert va sofrir una caiguda i es va fer mal a la cadera, per tal cosa, va haver de retirar de la cursa. Per sort en Joan pareix esser tan sols es el cop i no anirà la cosa a majors. Anims Joan! A la propera anirà millor!

També tenguerem la baixa d'en Biel Gomila, soci Trotador, per problemes als abductors. Tot i estar amb el grup capdavanter, va optar retirar-se per no anar a majors amb aquests problemes.

Aixi que, finalment, ens quedava 1 Trotador en cursa, en Pere Puigserver, que va fer la cursa totsol i aconseguí arribar a la meta de Pollença després de 13 hores i 53 minuts pujant i baixant cims de la Serra. Enhorabona Pere!!!

 

El dissabte teniem també a 2 bici-trotadors a la sortida de la primera de les Brevets del 2016, curses d'ultrafons que consisteix en assolir els controls de pas dins del temps que l'organitzador marca. Aquestes Brevets son puntuables i classificatòries per poder optar a assistir després a proves d'ultra fons tipus la Paris-Brest.

En Bernat Puigserver i en Miquel Ballester aconseguiren realitzat aquesta prova dins el temps marcat per l'organització, per tal cosa, superada amb èxit aquesta primera prova!! El proper 6 de març hi ha prevista la Brevet de 200 a muntanya. Anirem informant si els nostres dos corredors ultra-fondistes la realitzen!!

 

Per acabar el resum del cap de setmana, comentar també la cursa on en Jose Terronés va prendre part diumenge: la Cursa 3 Pins de Lloseta. En Jose va acabar el 51e de la prova amb un temps de 37:26.

Fins al proper cap de setmana!