TROTADORS A LA FELANITX XTREM

Com ja vos anunciarem, aquest llarg cap de setmana de Festes, tan sols tenim constancia d'una cursa amb representants del nostre Club: La Felanitx Xtrem 2015.

El primer Trotadors en realitzar el recorregut va esser en Llorenç Sastre que, després del gran resultat obtingut fa 2 setmanes a la Lluc Trail, ens està demostrant que es troba en un gran moment de forma. A aquest ritme ens donarà alguna alegria ben aviat!!  A la cursa va finalitzar en un espectacular 40 lloc de la General. Te moltíssim de mèrit vist la qüalitat dels atletes que estaven inscrits. El seu temps va esser 1 hora, 9 minuts  amb 29 segons.

El segon dels nostres va esser en José Manuel Amorós, que va arribar a només uns 2 minuts d'en Llorenç. La seva posició final va esser la 55, a part de finalitzar el 10é. dins els Master40. El seu temps, 1 hora, 11 minuts amb 9 segons.

Molt molt molt a prop d'en José Manuel, varem tenir en José Terronés, que al igual que en Llorenç, està realitzant unes curses molt bones. En José va acabar a la posició 61 de la General amb un temps de 1 hora, 11 minuts amb 41 segons, per tant, amb una diferència d'un mig minut d'en José Manuel.

Cuart entre els trotadors de l'expeció ens trobam en Pep Lluis Busquets, que va finalitzar la cursa en la posició 68, també una posició destacada donat l'alt nivell dels participants i la quantitat de corredors apuntats. En Pep Lluís va emprar un temps de 1 hora, 12 minuts amb 28 segons.

Tancant la participació Trotadora tenim a na Catalina Salas, que va emprar la cursa com a preparació a la Ultra Trail on sabem que enguany vol anar a córrer.

Na Cati va emprar un temps de 2 hores, 13 minuts en realitzar el dur recorregut. Per cert, en Miquel, el seu home-preparador personal, la va acompanyar donant suport ja que degut a un petit impediment no va poder participar a la cursa. Venga Miquel, a per la propera!

ENHORABONA A TOTS i ens trobam a la propera!!