Trotadors a la Cursa Popular del 7 i mig

Aquest cap de setmana s'ha disputat la 8ena edició de la Cursa Popular del 7 i Mig, al poble de Llucmajor. Es tracta d'una cursa benèfica per a l'Associació d'Ajuda a l'Acompanyant del malalt de les Illes Balears i que, com edicions anteriors, a tengunt una massiva participació.

Com el mateix nom indica, es tracta d'una cursa amb una distància de 7'5 kms començant i acabant al Passeig de Llucmajor.

Hem tengut representació trotadora, i han obtingut aquests temps de cursa:

en primer lloc d'entre els trotadors, i el 24é de la general, ha arribat en Pep Lluis Busquets amb un temps de 27min 34", cosa que li ha donat el 14é entre els M30. Seguidament entrava en Toni Sastre, que entrava a meta amb un temps de 32min 05"; gràcies a aquest bon temps, en Toni ha obtingut la 4a posició entre els M55. Enhorabona Toni!

Tercer lloc d'entre els trotadors per en Toni Mudoy que, amb un temps de 34 min 31" entrava el 211é de la classificació general.

Molt contents estam també de donar la benvinguda a les curses a na Maria Noguera baix els colors del nostre Club, fent un molt bon temps de 37 min 34"; obtenguent d'aquesta manera el 21e lloc entre les F30. Molt be Maria i anims per seguir!

GRACIES I ENHORABONA A TOTS!