Trotadors a la Cursa de sa Galleta, el Km Vertical de Deià i Cursa d'obstacles a TALAVERA de la Reina

S'acosta un calorós nou cap de setmana, però no per això es lleven les ganes de curses dels nostres Trotadors!

A Inca, el dissabte 25, es disputarà la IV Cursa de sa Galleta; una cursa de 6'5kms al poble de Inca.

La sortira es donarà a les 19h del capvespre, i allà hi trobarem a un Trotador inscrit: en Juan José Cortés. Anims!!

 

En segon lloc per diumenge dia 26 es disputarà la segona edició d'una cursa i del primer Km-Vertical de la nova copa de Balears de cronos i Km-vericals, encara que discorr per contrades força conegudes pe la gran majoria dels participants.

El recorregut es d'aproximadament 8Km amb un desnivell de 1000m, la sortida estirà ubicada al parking que hi ha d'arrera el refugi de Can Boi, amb un creuament de la carretera sols iniciar la cursa, entrant per els jardins del Hotel es Molí i seguint per la pista asfaltada fins entrar al camí del Castell del Moro, seguint per els olivars fins el Cingle de Son Rul·lan on els participants hauran de posar tots els sentits en alerta degut a la seva perillositat, una vegada passada aquesta pujada arriban al camí de s'Arxiduc, el qual seguirem direcció al cim del Teix on se tancarà el cronometre.

A aquesta cursa tornam a trobar Trotadors inscrits: ells son en Joan Ballester, en Joan Gelabert i en Llorenç Ballester.

Moltíssima de sort a tots!

 

Finalment, també tendrem representació a la cursa d'obstacles de TALAVERA DE LA REiNA. En Carlos de Coro hi participarà aquest diumenge a les 9'30h del matí, a Toledo. Es tracta d'un circuit de 7kms amb baixades i pujades continuades i plenes de fang i més de 15 obstacles.

ANIMS CARLOS!!