Trotadors a Formentera, a l'Anoia (Catalunya) i com no a Mallorca!

Tenim un cap de setmana del més "internacional". Be, la veritat és que més que internacional, és "nacional", ja que tenim a Trotadors escampats per Mallorca, Formentera i Catalunya. La primera cursa es la Formentara AllRound Trail, una cursa on l'any passat ja hi tenguerem representació i que, de fet, va suposar un èxit en la part esportiva, ja que na Sara Jarillo va realitzar una cursa excel.lent i es va imposar entre les fèmines.

Enguany na Sara no podrà esser allà competint, però hi tenim a 3 Trotadors més; ells son en Jose Manuel Anguita, en Miguel Avellaneda i en Yacob Galan.

A tots tres els desitjam la major de les sorts i que, sobretot, s'ho passin molt be!!

 

A la Llacuna, a l'Anoia, es disputa una altre edició de la Botifarunner, una cursa on l'any passat ja hi vàrem tenir un Trotador; l'algaidí afincat a Catalunya Toni de Iraola. Ell torna a esser el representant Trotador a aquesta complicadíssima cursa amb més de 1100 metres de desnivell positiu amb 22 kms de distància de Trail per les muntanyes de l'Anoia.

Toni!! Molta molta sort i.... acaba la cursa sà i estalvi!!

Finalment, aquest cap de setmana es disputa la Powerman Mallorca Duatló. Es tracta de la prova de duatló més reconeguda a nivell Mundial. Es disputarà a Ca'n Picafort aquest dissabte i tendrem a n'en Pep Lluis Busquets participant a la cursa!

Estarem molt pendents de la seva evolució a la prova per tal de fer-vos arribar la informació!

Molta sort Pep Lluis!!