TROTADORS 2-3 ABRIL: CURSES I MARXES DEL CAP DE SETMANA

Començam el cap de setmana amb una cursa a Lluc, ja que aquest cap de setmana es celebra la Fira de l'Esport allà. Hi haurà un grapat de curses i activitats durant tot el cap de setmana, amb el nostre Col.laborador MOU-TE EN BICI com a dinamitzador i organitzador de la majoria d'elles. La primera és la Trail de 12km que es disputarà dissabte, dia 2, a partir de les 9'30h. Ja l'any passat foren un grapat els Trotadors que hi participaren, repetint enguany alguns d'ells. Els Trotadors que hi participen, a priori, son en Joan Gelabert, na Magda Andreu, en Pau Gil, en Pep Lluis Busquets, en Pere Puigserver i na Teresa Garcias.

Desde aquí volem expresar la nostra alegria a veure que ja de cada vegada s'anima més aquest sector Trotador femení a participar a Curses. MOLT BE!!!

El mateix dissabte, a l'horabaixa, estava previst un duatló a Lluc, seguint amb els actes paral.lets de la Fira de l'Esport, però per manca de participació ha quedat cancel.lat. Una llàstima ja que, l'any passat, alguns Trotadors el disputaren i quedaren encantats amb el recorregut!

Seguim amb la Fira de l'esport de Lluc i el nostre col.laborador Mou-te en Bici. Seguint amb els actes de la Fira, el diumenge s'ha organitzat una marxa cicloturista amb BTT amb sortida a Sa Pobla per anar fins a Lluc a visitar la Fira. Es tracta d'una sortida NO COMPETITIVA i GRATUITA!!

Tots els participants seran convidats a Lluc a berenar, per tant, als ciclistes no els ho poden posar millor per diumenge: sortida conjunta, controlada, berenar a Lluc i tot gratuït.... poca cosa es pot demanar més!

Alguns dels Trotadors Ciclistes que hi aniran son en Miquel Pou, Javi Pascual, Miquel Rosselló, Biel Rosselló, Bernat Capellà i Joan Sastre. A disfrutar!

 

BREVET 300

Dins les curses de llarga distància cicloturistes, també tenim un grapat de Trotadors "infiltrats", és a dir, aficionats a apuntar-se a aquest tipus de curses.

Demà dissabte 2, hi ha la Brevet 300 kms, de recorregut bàsicament pla. Surten a les 7'00 del matí tenguent 20 hores de temps per a realitzar el recorregut, amb controls de pas per Felanitx, Biniamar, Pt. de Pollença, Artà i Ses Salines. 70 seran els cicloturistes que prendran demà la sortida. Entre ells tenim algun Trotador, com en Bernat Puigserver, en Miquel Ballester o en Telmo Sànchez.

Molta SORT!!

 

També tenim, diumenge dia 3, la X Mitja Marató de Pollença; una cursa a la que es dona sortida desde el mateix poble de Pollença i te diferents recorreguts segons la distància escollida, essent la més llarga d'uns 22kms i arribant fins al Port de Pollença.

Allà trobam inscrits a 2 trotadors, en Joan Cañellas que disputarà la versió llarga, es a dir, la Mitja Marató; i en Miguel Avellaneda que està inscrit, en principi, a la cursa de 10 kms.

SORT TROTADORS!

I això encara no es tot! ja que en Carlos de Coro serà a Àvila aquest cap de setmana, a disputar la carrera d'obstacles de La Forest Challenge de Sotillo de la Adrada; una categoria de curses encara no massa arrelada a les Illes però que té molt de potencial per esser un esport popular a curt termini!

Sort Carlos!!!