Travessa Trotadora St. Elm - Cala Ratjada

Aquest cap de setmana, 4 dels nostres trotadors, en preparació a diferents reptes que tenen a la península (Costa Blanca Bike Race, Mediterranea Xtrem), han realitzat la Travessa desde Sant Elm a Cala Ratjada per camins amb bicicleta de Muntanya. Ells eren en Joan Sastre, en Javi Pascual, en Miquel Pou i en Bernat Capellà; i sortiren el dissabte dia 10 de desembre a les 8h del matí desde St. Elm; fent aturadetes per repostar una mica a Calvià i s'Arenal. La part més dura era passar la Serra fins a Palma, mostra d'això es que una vegada arribats a Ciutat ja duien uns 1000 metres de desnivell positiu acumulat.

S'aturaren damunt les 14'30h a dinar a Porreres (on un altre trotador, en Miquel Rosselló,  els va anar a fer una estona de companyia i a donar ànims) per a poc temps després seguir en direcció a Manacor i desde allà anar ja amb fosca cap a Cala Ratjada.

Els darrers km's es feren llargs ja que feia fred i era de nit, però els 4 arribaren amb bon estat i encara hi va haver forçes per pujar al Faro de Cala Ratjada.

En total feren 165 kms i uns 2000 metres de desnivell, fent la travessa en un temps de 8 hores i 45 minuts (unes 12 hores contant les aturades).

Es dona el cas, que la travessa feta amb aquest TRACK, pot esser que sigui pionera a Mallorca, ja que tots els altres tracks trobats d'aquesta ruta estan realitzats passant per Sta.Maria, Petra, Sant Joan, etc. Així, tal volta podem dir, que els Trotadors hem obert una nova via!!

 Aquí vos podeu descarregar el TRACK de la TransMallorca 2016!