Trail Menorca Camí de Cavalls i Cursa Resistència BTT a Son Servera

Començam el recull de curses amb participació Trotadora amb la cursa més "dura" i emplemàtica de les Trais menorquines: el Camí de Cavalls Trail.

Avui divendres arranca la cinquena edició de la Compressport Trail Camí de Cavalls, una cursa que te lloc a l'històric camí que recorre el litoral menorquí i es pot disputar en 5 distàncies: 185 kms volta completa, 100 kms a la costa nord, 85kms a la costa sud, 55 kms trekking costa sud i 37 de trekking a la cosa nord.

Es total d'inscrits supera els 1000 atletes, pel que estam parlant d´una cursa de gran envergadura.

Tenim a 3 Trotadors que sortiran a la cursa. En Miguel Avellaneda és el més agosarat i pren la sortida a la volta completa; mentres que en Jose Terronés i en Marc Castanyer disputaran la segona distància: ni més ni manco que 100 kms.... casi res!

MOLTA SORT TROTADORS!!

Per altre banda, retornen les curses de Resistència BTT. Aquest cap de setmana ens trobam amb les 3hores de Resistència a Son Servera; cursa que es disputa en la modalitat de parelles que han d'anar junts tota la cursa i donar el màxim de voltes possibles dins les 3 hores a un circuit de poc més de 5 Kms.

El lloc i hora serà diumenge 22 a les 10h del matí al circuit situat a les inmediacions del Polígon de Son Servera.

Tendrem a dues parelles masculines a la cursa; per una banda en Jaume Noguera amb en Xisco Clemente, i per altre lloc en Juan Sastre i en Bernat Capellà.

Molta sort a tots 4!!