Tornen les emblemàtiques Cursa de Sa Talaia i les 4H de Resistència d'Alcúdia

Aquest cap de setmana, pràcticament tota l'activitat de Curses dels Trotadors es centren al poble d'Alcúdia. Per una part es celebra la VI Edició de la Cursa de Muntanya Talaia K20; la primera cursa de la copa balear i que, en poques hores, va esgotar totes les plaçes que hi havia disponibles per a poder participar a aquesta cursa. D'aquesta manera, seran 400 els participants a aquesta cursa.

La cursa serà el dissabte dia 13 de Febrer, i la sortida es donarà a les 9'30h desde el Passeig de la Victòria d'Alcúdia.

Si voleu veure el mapa de la cursa podeu fer click a aquest enllaç: MAPA DE LA CURSA

Per sort, alguns Trotadors han aconseguit plaça a aquesta cursa. Aquest trotadors seran:  els germans Joan i Llorenç Ballester, en Jose Terrones, en Pep Lluis Busquets, en Tomeu Garí i en Vicenç Pañego.

Vos desitjam molta sort!!

 

I en segon lloc, també encetam el campionat de curses de Resistència "Resisteam" amb les 4 hores de Resistencia MTB Puig de Sant Martí, també a Alcúdia. Aquesta cursa es disputa el diumenge, dia 14 de Febrer, a partir de les 10h. Aquesta cursa es disputa per parelles i amb sistema de relleus. Com sol esser habitual en aquest tipus de cursa, la inscripció és elevada amb més de 90 equips inscrits.

Entre ells tenim dos equips de Trotadors d'Algaida. Per un lloc la potent parella formada per en Javi Pascual i en Mixi Pou, i els habituals Juan Sastre i Bernat Capellà. Tots ells tractaran primer, d'acabar la cursa, i en segon lloc intentar arribar al més amunt possible de la Classificació!

MOLTA SORT TROTADORS!