SORTIDES I CURSES TROTADORES CAP DE SETMANA 13-15 NOVEMBRE

Encara amb la ressaca de l'èxit de la setmana passada amb l'organització de la Cursa de sa Fira, els Trotadors tornam a arrancar un altre cop de setmana.

Per a començar esmentarem la sortida conjunta que farem aquest dissabte, dia 14, amb col.laboració amb el nostre patrocinador OnFitness. Es tracta d'una sortida de nivell fàcil, iniciació, amb BTT pels voltants d'Algaida. La trobada serà a les 15'30h desde davant el gimnàs Onfitness, i la duració serà d'una horeta i mitja aproximadament. Vos animam a venir a la volta ja que tenim molta gent que es vol iniciar a la BTT!

 

El diumenge, 15 de Novembre, es celebrarà la tercera de les curses de la Cjallenge Duatló Cross Es Pla, on destacarem la participació, altre vegada, de la parella formada per en Tomeu Garí i en Javi Pascual. Com ja sabeu, es tracta d'unes de les parelles més potents de la Challenge 2015. El nom de la cursa es la VII Duatló Popular Fira de sa Mel, i es donarà la sortida a les 10'30h del matí, començant els runners fent un recorregut d'uns 5kms sobre circuit urbà de 1kms aprox. després el torn serà per a les BTT amb uns 13kms sobre un circuit de 4,350 kms i acabant altre vegada els runners fent 3 voltes més al circuit urbà (3 kms).

A la categoria indivudual comptam també entre els inscrits a en Jose Terronés.

Molta sort campions!!

També Diumenge, dia 15, a Porreres es celebrarà la IV Mitja Marató, i constarà d'un recorregut urbà i interurbà de 21kms. La sortida es donarà a les 10h del matí i tenen 2'5 hores per a completar el recoregut.

Entre els incrits ens trobam al Trotadors Pep Lluis Busquets, na Magdalena Andreu, en Joan Cañellas, na Maria Coloma Fiol, Antonia Martorell i Teresa Garcias. 

Molta sort!!!