SORTIDA CONJUNTA I DINAR A LLUC

Seguint amb la tradició, i s'està convertint en un clàssic anual, el proper diumenge dia 31 de Gener tornarem a fer la sortida per anar a dinar a Lluc (es l'excusa....). Tenim 3 grups de runner que faran diferents itineraris. Els més agosarats partiran a les 6'00h del matí desde Valldemossa, un segon grup sortirà damunt les 8'15h desde Sóller i, un tercer grup, sortirà a les 10-10'30h desde el Cúber.

Enguany no tenim previst trepitjar neu, com sí va passar al 2015, i es que aquest temps ens està donant una primavera anticipada amb un temps molt bo per sortir a córrer. Esperem el temps ens respecti i poguem arribar tots sans i estalvis a Can Gallet de Lluc, on ens esperaran per fer una posada de peus davall taula a reposar les forçes a tots els runners i els seus acompanyants!. No es descarta que algun sector "biker" faci també companyia a l'expedició!

Si encara no t'has decidit i estàs interessat en venir, envia un mail a trotadorsdalgaida@gmail.com o avisau a en Pere Ferragut al 659 022 849 ABANS de DIJOUS, ja que aquest és el dia que hem d'avisar al restaurant del nombre de comensals.