SORT DISPAR DELS TROTADORS AQUEST CAP DE SETMANA

Els Trotadors hem tengut un poc de tot aquest cap de setmana: desde alegries a males noves, però començarem amb una molt bona cursa per part d'en Tomeu Garí i en Javi Pascual, que aconseguiren dissabte un excel.lent resultat a la Duatló de Lloret. La nostra parella de Trotadors demostraren que l'aconseguit al passat duatló de Costitx no va esser un cop de sort, sino fruit de molt d'entrenament i un tàndem espectacular que s'ha format al nostre Club. En Javi i en Tomeu assoliren la cinquena posició final i la cuarta dins els equips masculins, just darrera  la parella formada per en Joan Horrach i en Bernat Fiol; perque us faceu una idea del nivell assolit per els nostres Trotadors.... El temps total invertit dels nostres corredors va esser de 54:13, a només 30 segons de distància dels cuarts classificats. Espectacular!!

Per part de la categoria individual tenguerem la participació d'en Pep Lluis Busquets, també a un nivell molt elevat; i del soci Trotador, Jaume "mollero".

En Pep Lluis va aconseguir pujar fins a la 29ena posició final de individual i el 23é dins M30; amb un temps de 57:38; mentres que en Jaume va quedar dos llocs per damunt d'ell amb un temps de 57:23.

ENHORABONA A TOTS ELS TROTADORS!

 

CLASIFICACIÓ INDIVIDUAL

CLASSIFICACIÓ PER EQUIPS

FOTOS DE LA CURSA

Per altre banda, diumenge dematí es va disputar la darrera cursa del 2015 de la Lliga Resisteam, amb les 4hores de BTT Son Verí.

Començarem amb la mala nova, i es que la nostra parella formada per en Xisco Clemente i en Jaume Noguera no va poder acabar la cursa degut a una greu caiguda per part d'en Xisco. Quan només s'havia iniciat la cursa, en Xisco va tenir una caiguda a alta velocitat que va fer que es lesionàs l'espatlla i esser evacuat del lloc. Desde aquí el volem animar encaridament i que tengui una ràpida recuperació de la lesió!!

La segona parella que no va poder completar i, ni tan sols començar la cursa, era en Bernat Capellà i en Christian Herrera; degut a que en Christian va tenir una caiguda un dia abans i li va impedir poder disputar la cursa.

Dins l'esportiu, la primera parella classificada Trotadora va tornar esser en Mixi Pou i en Javi Pascual. Destacar en Javi, que va disputar dues curses seguides aquest cap de setmana!! En Javi i en Mixi completaren un total de 18 voltes al circuit de Son Verí, i els hi va permetre aconseguir un excel.let 28ena posició.

L'altre parella de Trotadors que si va aconseguir acabar la cursa eren en Toni Amengual i en Biel Jaume, que acabaren en la 74ena posició donant un total de 15 voltes i superant també una caiguda per part d'en Biel, que el va fer passar també per els serveis sanitaris a posar uns puntets de sutura a la barbeta.

Enhorabona al.lots per aquest gran cap de setmana i molts molt d'ànims als lesionats i desitjam una recuperació molt ràpida!!!

 

CLASSIFICACIÓ DE LA CURSA

FOTOS DE LA CURSA