Setmana Santa Trotadora

Aquest llarg pont de setmana Santa ha tengut poc nombre de curses i sortides arreu de la nostra geografia. La primera de les curses amb representació Trotadora ha estat a III FelanitXtrem, que es celebrà el passat dia 13, amb l'espectacular pujada a Sant Salvador com a plat fort.

En Vicenç Pañego fou el nostre representant trotador a la cursa i l'acabà amb èxit: el 146é de la general i 46é dins la categoria M40, emprant un temps total de 1:27:03

Enhorabona Vicenç!

Pel que fa a ciclisme, aquest cap de setmana s'estrenava, per fi, en Tomeu Ballester a les curses de carretera. Aquest cop si que es va poder disputar la cursa a Ariany, ja que com molts ja sabeu, l'anterior cursa es va haver de suspendre al no presentar-se a la cursa l'obligatòria ambulància.... fet que ha provocat moltes queixes i malestar dins el ciclisme illenc.

Juntament amb en Miquel Gelabert, ja habitual a les curses de carretera, en Tomeu va poder gaudir de la cursa i acabar-la sencer i en bon estat! Enhorabona a tots dos!!

 

El que sí han fet molts dels ciclistes Trotadors aquest llarg cap de setmana, és realitzar tirades llargues per a fer un "sprint final" abans de l'esperada Mallorca 312, que es disputarà d'aquí dos caps de setmanes. Alguns d'aquests Trotadors son: Miquel Ballester, Bernat Puigserver, Joan Verdera, Xesc Barceló, Miquel Pou, Javier Pascual.... per tant.... seran molts els Trotadors que seran a la sortida de la carismàtica cursa.