Sant Silvestre Trotadora

Els Trotadors hem realitzat la I Sortida Sant Silvestre Trotadora de la nostra curta història com a Club Federat a Ciclisme i a Muntanya. Estam molt contents de la resposta que, a nivell general, hem tengut com a Club; cresquent dia rera dia tant en socis, com activitats, sortides i sobretot curses amb representació dels nostres colors.

Dia 31 de Desembre és una data molt especial pel que fa a sortides de diferents grups esportites. Els Trotadors no podiem esser manco així que férem una pujada a Cura molt especial, juntant les nostres dues aficions: per un lloc els Ciclistes es varen reunir a la Plaça d'Algaida una mica abans, alguns amb bicicleta de carretera i alguns amb bicicleta BTT; mentres que els runners sortien desde Randa disposats a pujar a Cura passant abans pel Puig de Randa. Com a anècdota destacar que ens varem també arreplegar a l'arribada a Cura amb els corredors de Pina, fent unes instantànees per a guardar tota la vida!

Una vegada ja tots arribats a Cura férem la foto de grup i brindàrem amb una mica de Cava per un 2016 com a mínim el doble de bo que el passat 2015 per a tots i com a Club!

MOLTS D'ANYS TROTADORS I TROTADORES!!