Resum Trotador 10-12 de febrer

Començam el resum Trotador d'aquest segon cap de setmana de Febrer amb la ja clàssic Cursa de sa Talaya d'Alcúdia, que enguany celebrava la seva 7ª edició.

La cursa, que va tenir lloc el dissabte, va tenir com a resultat destacat per als Trotadors la segona posició general del soci trotador Biel Gomila, aconseguint acabar la dura cursa amb un temps de 1:39:18

En Jose Terronés, un cop més, tornà a demostrar que es un dels trotadors més forts a les curses de muntanya, ja que aconseguí finalitzar la prova amb un temps de 2:08:22 i assolint la 79ª posició final.   Seguidament arribà un Trotador que ha canviat momentàniament la bicicleta per les curses a peu; parlam d'en Telmo Sànchez. En Telmo aconseguí finalitzar la cursa amb un temps de 2:12:18 i arribant a la 98ena posició.

El proper d'entre els Trotadors en arribar era en Carlos de Coro que amb un bon moment de forma va aconseguir acabar la cursa amb un temps de 2:18:16 i la 47ena posició d'entre els M40. En Joan Fiol era el proper trotador, amb un excel.lent crono de 2:23:57 i la 95ena posició a la disputadíssima categoria de M30.

En Pere Puigserver era el proper Trotador en passar la linea d'arribada, amb un crono de 2:35:50, seguit d'en Joan Gelabert (2:46:41).

El proper Trotador era n'Elionor Serra, que amb un temps de 3:05:22 aconseguia la 21ena posició d'entre les F30.

Enhorabona a tots i totes els nostres Trotadors! Gràcies per esser-hi!

La mala nova fou la greu caiguda patida pel soci trotador Biel Baco, que va patir un petit accident que va provocar que hagués d'abandonar la cursa. Molts d'ànims Biel i de ben segur aviat tornaràs a donar guerra!!!

En quant a la BTT desgraciadament hem tengut una mala nova, i es que l'organització va tenir problemes amb medi ambient i les exigències demanades per a la cursa. Desde aquí volem reivindicar una mica d'agilitat i facilitar als petits clubs a que puguin realitzar curses, sempre tenguent cursa de l'entorn.

D'aquesta manera, la prova va esser suspesa a pocs dies de celebrar-se la mateixa.

Esperam que aquest tipus d'entrebancs es minimitzin d'aquí per endavant!