RESUM SORTIDA INICIACIÓ PELS VOLTANTS DE CURA

Aquest passat dissabte, 23 de Maig, segurament marcarà un abans i un després per a molts dels que varen voler venir a la sortida que havíem organitzat els Trotadors i el nostre patrocinador Onfitness.

De cara a fomentar i donar a conèixer la pràctica del running per la muntanya, varem preparar aquesta sortida amb molta díl.lussió de tenir noves cares dins el nostre grup i intentar que aquesta modalitat creixi al nostre poble.

Ens ajuntarem fins a 22 corredors. No podem estar més contents i orgullosos!! La trobada era damunt les 9'00h del matí a Randa, amb idea de pujar cap al Puig de Randa, Cura, Aubenya pels iniciats i continuar els més experimentats després a allargar una mica la volta.

Va acabar tot amb un berenar-dinar tots plegats i molt contents d´haver tengut una diada així: sense incidents i amb una participació molt alta. El millor de tot es que pensam que a la gran majoria, la cosa d´anar a córrer per la muntanya els hi ha agradat, i estam convinçuts de que hi tornaran!! Esperam que així sia i que a la propera ens tornem a veure les cares!!!

Moltíssimes gràcies als assistents, a Onfitness i als organitzadors. Preparau-vos per a la propera, que de ben segur no es torbarà!