RESUM SEGON CAP DE SETMANA DE MAIG

Aquest cap de setmana, ha estat torn de bicicletes gairebé totes soles. Per a començar teníem, el dissabte horabaixa, la Carrera de la Copa Balear Btt a Bunyola. Tot i que els Trotadors anarem allà molt confiats de que es trobarien una cursa de pista i tècnicament no gaire complicada; el que es trobaren va esser tot al contrari, començant per una pujada trialera on era pràcticament impossible pujar-la damunt la bici, una baixada per pista molt ràpida i delicada per la pedra amollada, i 3 baixades per trialeres que eren més de DH o enduro, que de XC. Aquestes bicicletes que s´utilitzen a la Copa Balear son amb un petit amortidor davant i sense amortiguació darrera, per alleugerar i aprofitar la pedalada al màxim, així que quan es troben amb zones tècniques es converteixen amb bicicletes molt nirvioses i delicades de controlar.

Tot i això, els 2 Trotadors més adelantats varen esser en Javi Pascual i en Miquel Pou. Ells dos tornaren a acabar junts, realitzant tota la carrera en parella, i acabant en la posició 29 i 30 de la general amb un temps total de 1hora i 52 minuts per a completar les 4 voltes al circuit.

Un altre ciclista soci dels Trotadors que hi va acudir va esser en Jaume Noguera, que es va apuntar a darrera hora. Ell va fer la cursa dins Master 40, acabant les 3 voltes que havia de disputar amb 1 hora i 32 minuts, i a la posició 20 dins la seva categoria.

El cuart Trotador en acudir a la cursa era en Bernat Capellà, que a la fi aconseguia disputar la carrera, ja que a les passades, per un problema o altre no havia aconseguit o be prendre la sortida o acabar. Va acabar la prova amb un temps de 1 hora i 51 minuts per donar les 3 voltes al circuit.

Tots 4 varen acabar molt contents però impresionats per l´alt nivell existent a la Copa...

Seguim amb bicicletes. El diumenge teníem la primera cursa del Trofeu Ciclista Pla de Mallorca, amb sortida i arriba a Establiments.

En Miquel Gelabert pareix esser que s´animarà a realitzar el Trofeu i va anar a Establiments a veure el nivell que allà hi havia i a intentar rodar dins el pilot principal. En Miquel intentarà acudir a totes les que pugui de l´anomenat Pla Petit.

Just donada la sortida, ja va poder percebre que hi havia molt  de nivell, però fou capaç de rodar tot els temps dins d´el pilot, rodant amb bones sensacions i fent les rotacions típiques dels pilots en curses, on tots els ciclistes cerquen estar per la zona capdevantera del pilot. Ens comentava en Miquel que es fa una mica delicat pel que fa als revolts i les rotondes, ja que la mitjana de velocitat es bastant elevada. Basta dir que la mitja de la seva cursa va esser de 42 Kms/hora....  impresionant.  En Miquel a més va poder estar a uns quans atacs i anar provant les seves forçes i la dels adversaris.

Finalment va entrar a meta dins el grup de davant. Estam molt contents per ell i qui sap, pensam que ens pot donar alguna grata sorpresa enguany!!

 

Acabant amb les bicicletes, teniem aquest cap de setmana la llargúissima BREVET 600. 600 kms arreu de Mallorca puntuable per acudir a l´estiu a la mare de les Brevets a França. En Telmo Sánchez va prendre la sortida a les 7 del matí de dissabte i va poder rodar amb els grup de davant fins davers les 17h. Aquí va tenir un moment molt crític ja que començà a tenir problemes estomacals i va aplegar la temuda "pàjara". A damunt les 22h del vespre, havent rodat 320 kms, va aprofitar que passàven per Algaida i decidí aturar-se a ca seva a dormir un grapat d´hores per a intentar recuperar-se. Va fer 4 horetes de descans i va seguir en solitari, tot i que encara continuava amb la "pàjara" fins a Artà, que era el Km 450 i ja eren les 16h de l´horabaixa. Aquí en Telmo va poder recuperar una mica i ja va poder acabar sense gaires problemes, a prop de les 21h del vespre a Platja de Palma.

En Total, 600 Kms i 38 hores damunt la bicicleta... Una bestialitat!

Molt Be TELMO!!!