RESUM MALLORCA 312 - 2016

Èxit. Èxit total de la Mallorca 312 - 2016. Èxit desde el punt de vista organitzatiu tot i als greus problemes de circulació que la nova configuració de la carrera va ocasionar, ja que s'hagueren de tallar al trànsit rodat moltes carreteres..... Però això ja es un tema a part.

Anem a centrar-nos en els nostres Trotadors que tengueren uns més sort que els altres.... però no es pot dir que no ho hagin disfrutat i/o intentat els qui no han pogut acabar la prova! El més destacable és el mal temps que trobaren els participants desde el començament de la cursa i durant tot el recorregut per la Serra de Tramuntana; cosa que a part del lògic "xop", també ocasionà moltes caigudes a les baixades a causa de lo que relliscava la carretera.

Dins la cursa de 167kms, uns dels qui més disfrutaren foren el trio format per en Miquel Gelabert, en Xesc Barceló i en Miquel Ramon Oliver. Ells tres realitzaren la cursa a un ritme bastant alt; i aconseguiren arribar a meta els 3 plegats després de pedalar 7 hores i 4 minuts. Molt entranyable aquesta entrada a meta dels tres trotadors plegats!! Gràcies per deleitar-mos amb aquesta foto!

Dins la distància de 312 Kms,  hi havia 3 Trotadors més que emprengueren l'aventura plegats: en Bernat Puigserver, en Miquel Ballester i en Rafel Gayà. La idea era disfrutar molt d'aquesta edició acompanyant al verds (tancament de carrera). La cosa començava torta per en Bernat Puigserver, ja que va haver de deixar la cursa a prop d'Estellencs a causa d'un problema de bessons. En Bernat es mostrava bastant enfadat amb aquest fet ja que s'havia preparat molt be aquesta edició. Tranquil Bernat! L'any que ve serà un altre any i anirà millor!!  Per altre banda, en Miquel Ballester també va haver d'afluixar i adreçar, aixi i tot arribà amb més de 200 kms a les seves cames. Per tant, ens quedava en Rafel que, en aquest cas si, va aconseguir fer la 312 amb un temps de 13 hores i 32 minuts.... vaja aguante Rafel!!

A la distància intermitja, de 232 kms, hi havia en Youssouf Diarra que finalitzà amb un temps de 10 hores i 7 minuts i en Toni Vila, que ho va fer amb 10 hores i 19 minuts. Impresionant fer tants de kms seguits....

Finalment, menció especial i gran ovació, per la parella formada per en Miquel Pou i en Javier Pascual.

Aquest duo es va presentar a la 312 com a part d'entrenament de la seva propera participació, d'aquí 2 caps de setmana, a la Rioja Bike Race.

Demostraren el seu enorme estat de forma, a un nivell que cap trotador (a excepció d'en Miquel Gelabert) podem seguir!

12 hores i 39 minuts va esser el temps emprat per aquesta parella, que entraren plegats a meta, per a realitzat els 312 kms complets.

ENHORABONA A TOTS ELS TROTADORS JUST PEL FET D'HAVER ANAT A AQUESTA CURSA!!

 

Esperam l'any que ve siguin tants o més trotadors que a aquest 2016!