RESUM I RESULTATS CAP DE SETMANA 26-27 DE SETEMBRE

Començam el resum parlant de la Prova de BTT que es va disputar diumenge al matí a Lloret: la II Berganti Bikes de Lloret, una cursa de resistència per parelles de 3 hores de durada. Dels equips i participants Trotadors que hi anaren, destacam com és habitual, l'actuació del binomi format per en Javi Pascual i en Mixi Pou. Ells varen esser els primers d'entre els Trotadors aconseguint donar 8 voltes al circuit de la Comuna de Lloret amb un temps de 3:06:16  i aconseguint arribar al lloc 43é de la general.

Els segons d'entre els Trotadors eren l'equip format per en Bernat Capellà i en Joan Sastre. Ells acabaren la cursa completant 7 voltes amb un temps de 3:00:45  i acabant els 68ens de la general.

L'equip de Trotadors-Algaidimonis format per en Xisco Clemente i en Jaume Noguera s'hagueren de retirar per ambdues rotures mecàniques a les seves bicicletes quan portaven completades 3 voltes.

Un altre equip "semi" Trotador era el format per en Juan Juan i el nostre Trotador Rafel Servera. De fet, en Rafel va esser el primer d'entre els Trotadors, ja que finalitzaren la cursa donant 8 voltes amb un temps de 2:59:36 i els 36ens de la general.

Destacar l'alt nivell que s'està imposant a aquest tipus de proves, ja que te poc a veure amb les primeres curses de resistència de fa 2 anys....   El ciclisme balear es posa al dia!!  Enhorabona Trotadors!

FOTOS DELS TROTADORS A LA CURSA

CLASSIFICACIÓ GENERAL DE LA CURSA

Continuarem amb la II Trail-Nordic Palma, la cursa que sortia diumenge al matí desde la Vileta i on hi trobàrem també alguns Trotadors.

L'alegria de la jornada per la part que ens toca és la victòria absoluta del Trotador-Emasset Biel Gomila. Sense cap dubte, en Biel es un fora de sèrie! El seu temps fou de 1:0735, i va treure 3 minuts al segon classificat!!!

D'entre els Trotadors que sortien a la cursa per al nostres Club, el primer va esser en Tomeu Garí, que entrenat per el mateix Biel, veim que es troba amb molt bon moment. En Tomeu va completar la cursa amb un temps de 1:38:50 i el 103é de la general. Seguidament entraren junts els dos germans Llorenç i Joan Ballester, amb un temps de 1:59:57 i els llocs 174 i 175 de la general, i els 4rt i 5é entre M23. Molt be!!!

CLASSIFICACIÓ DE LA PROVA

FOTOS DE TROTADORS A LA PROVA

Per acabar comentar de la Cusa Solidària los Sants Metges a Pina, cursa que es disputava diumenge al matí. Desde el COF pina informen que es varen recaudar un total de 1225€ per la qual cosa volen fer arribar la seva gratitut tant als participants com a empreses que varen col.laborar.

 

FOTOS DE TROTADORS A LA CURSA