Resum dels Trotadors. 7-8 de Maig

Començam "forts" aquest resum del cap de setmana, i a la vegada ben lluny!! Tenim el privilegi d'haver comptat amb 3 trotadors a la Transvulcania 2016, a l'Illa de la Palma; una dura ultramarató de 74 kms i l'impressionant suma de 4.350 metres de desnivell positiu acumulat; una prova per a gent experimentada, sense cap dubte!

Els nostres valents i atrevits corredors eren en Yacob Galan, na Sara Jarillo i en Miguel Avellaneda. La millor i bona nova és que tots tres aconseguiren acabar el seu repte, cosa que ja és de per si un absolut èxit vista l'extrema dificultat tècnica de la prova.

El primer d'entre els tres en arribar a meta fou en Miguel, que aconseguí arribar amb un temps de 11hores i 1 minut; a part de la posició 251 de la general (de més de 1500 participants).  Amb 12 hores i 31 minuts arribà en Yacob Galan, temps que el col.locà al lloc 558. I amb un temps de 14 hores i 17 minuts arribà na Sara. A destacar la cursa de na Sara, sobretot sortint d'una lesió que l'ha tenguda mig en "standbye" una temporadeta.... ENHORABONA a tots Tres i sobretot MIL gràcies per defensar els colors dels Trotadors a La Palma!!

En quant a curses de carretera, aquest cap de setmana s'ha estrenat una nova edició del Pla de Mallorca, concretament l'edició 13ena.

La primera etapa ha estat a la localitat d'Establiments i hi havia un soci Trotador participant, de l'equip Caldentey. Ell és en Miquel Àngel Gelabert que ha aguantat molt be el ritme de la cursa de 3a, entrant a 24 segons del guanyador de l'etapa, que ha estat en Pedro Pou (del mateix equip que en Miquel).

Ànims en aquesta edició Miquel i segueix així!

A la localitat de Campos s'ha realitzat la XXVII Semi-Marató Fira de Maig, amb una distància de 12kms. En Pep Lluis Busquets ha participat a la mateixa demostrant el seu gran estat de forma tot i haver tornat aquests dies d'un viatge llarguet. Enhorabona Pep Lluis tant per aquest merescut viatge com del resultat, ja que ha acabat la cursa amb un temps de 48:57 i al lloc 21 de la general. Dins de la seva categoria, el lloc ha estat  15é a M30.

També a la cursa hi havia en Toni Mudoy i ha realitzat una bona cursa, acabant amb un temps de 56:34 i al lloc 24 dins M40. Molt bé Toni!!!