Resum dels Trotadors: 3-5 Febrer

Aquest cap de setmana hem tengu variades curses i trobades de trotadors. Començam a Sa Pobla, ja que allà s'ha disputat la X Mitja Marató de Sa Pobla, patrocinada per el nostre col.laborador Mou-te en Bici.

A Sa Pobla hi hem trobat en Joan Cañelles, i ha aconseguit finalitzar els aproximadament els 20kms de la cursa amb un temps de 1:50:48, i finalitzant en la 20ena posició de M50.

Molt be Joan!!

També a sa Pobla, dissabte horabaixa es donava la sortida a la Clássica dels Murs; amb la clàssica pujada a Búger de les rampes d'entrada al poble per darrera.... unes espectaculars rampes empedrades on es molt fàcil haver-les de pujar a peu!!

Allà hi hem tengut representació trotadora amb les cames d'en Miquel Gelabert.

Enguany hi ha hagut moltes baixes a causa de caigudes i a causa dels talls de carrera provocats per la força del vent, però podem dir orgullosos que en Miquel aconseguí arribar a la Meta.

Enhorabona Miquel!!!

A part de les curses, diumenge varem tenir una sortida ben lúdica. Els nostres ciclistes algaidins aconseguiren aplegar més de 50 bicicletes tot terreny amb companys d'Algaida (Algaidimonis, Trotadors, On Brnm, etc), i amics de Calonge, Porreres i Sencelles.

El grup de ciclistes feren una ruta d'unes 2 hores pels voltants d'Algaida i acabaren peus davall taula tots plegats per a reposar forçes.

Esperam no sigui la darrera companys!!