RESUM DARRER CAP DE SETMANA AGOST

S'ens acaba l'estiu 2015; però recollim aquest estiu amb un caramull de curses realitzades per part dels nostres Trotadors. Enguany, a més, hem tengut varies sortides dels nostres a fora d'Espanya. Just comptant amb el mes d'Agost, tenim en Telmo Sànchez que va anar a la Paris-Brest-París en bici; en Miguel Avellaneda i na Sara Jarillo que varen anar al Ironman de Budapest; i finalment tenim l'enorme gesta que ha realitzat el nostre Josema Pastor a la CCC du Mont-Blanc. Estam molt contents de tenir entre nosaltres tot un finisher d'aquesta prestigiosa cursa d'ultra muntanya amb més de 100 kms de distància, i a més acabant molt dignament!!! En Josema va completar totes les dures pujades i baixades d'aquesta cursa aguantant 26 hores i 13 minuts desde la sortida fins a l'arribada. No és qualsevol que pot fer aquesta gesta.... Josema!! Desde els Trotadors te volem donar l'enhorabona per aquesta gran aventura i per portar-nos de "viatge" per aquells paratges amb la nostra camiseta.

Com a anècdota, en Josema ens conta que va estar/perdre uns 45 minuts ajudant a una participant de 70 anys que s'havia fet una fractura de tíbia; pel que va haver d'ajudar i donar avís a l'organització. Molt be Josema també per aquest detall! Esperit Trotador!!!

A veure si hi tornam l'any que ve!!

 

Tornant a Mallorca tenguérem una nutrida participació a la Travessia CN Arenal, una cursa amb més de 500 participants i on els nostres deixaren de trotar per posar-se a nedar! Els Trotadors 2016 haurem de comanar equipacions de natació, de triatló.... i alerta al ala delta, perque tenim un integrant que enguany ja ho ha provat.....

Es feren dues sortides donada l'alta participació. A la primera hi trobavem a na Catalina Salas, qui va aconseguir completar el recorregut amb 33:58 minuts; essent la 69ena de la general i la 7ena en F45! Molt be Cati!!

En la segona sortida hi trobavem la resta de Trotadors. El primer era en Yacob Galan, completant el recorregut amb 29:38 minuts i es col.locà el 72é general i 21é en M35. El seguia en Joan Ballester amb 38:42; en Llorenç Ballestes amb 39:20 i en Miguel Avellaneda amb 46:32. Enhorabona a tots!!

A Sant Llorenç del Cardassar, també hi havia representants Trotadors a la Cursa Malalts de Turmell. El primer dels nostres era en Pep Lluis Busquets, realitzant el recorregut amb 54:31 minuts; mentres que el segon era en Toni Mudoy, que va completar els poc més de 11 kms amb un temps de 57:19 minuts.

Gracies al.lots!!