Resum cap de setmana 3-4 Octubre

 

Aquest cap de setmana teniem 2 curses ciclistes amb Trotadors i 3 curses de run. Començam amb la II Volta d'Estraperlo, on hem pogut fer alguna foto dels Trotadors amb en Lluis Mas, algaidí d'adopció, que aprofitant era per Mallorca ha pujat a Sant Salvador per entrenar una mica.

Com haviem comentat, la Volta d'Estraperlo és una volta de caràcter cicloturista però amb pujada a Sant Salvador cronometrada.

Com no podia esser d'altre manera, el guanyador absolut de la pujada fou en Lluis Màs, amb un temps de 13:14. Entre els Trotadors, el més ràpid va esser en Miquel Gelabert marcant 16:36 i fent el 23é. En Rafel Servera va esser el proper marcant 17:38 i el 37é. El tercer Trotador era en Youssouf Diarra que pujà amb un temps de18:10 i fent el 42é. Amb un temps de 18:50 va arribar en Miquel Ramon Oliver amb el lloc 56é.  Per acabar amb els Trotadors i amb un temps de24:07 va arribar en Miquel Ballester. Enhorabona!! Heu demostrat que tots estau en molt bona forma!!

RESULTATS FINALS

ALBUN FOTOS

 

També dissabte, al poble de Petra, ben apropet, tenguerem la I Cursa Sant Juníper.

En Pep Lluis Busquets va esser el nostre representant portant la camiseta de Trotadors. 1:08:28 va esser el temps que va emprar en Pep Lluis en realitzar el recorregut de la cursa aconseguint el 41é lloc de la general i 19é a M30.

Molt be Pep Lluis!

RESULTATS FINALS

 

Seguim amb BTT. Aquest cap de setmana tornaven les curses de Resistència, amb un dels circuits més antics i exigents de la Lliga de Resistència. Enguany el circuit era especialment dur a Cala Falcó. Això i sumant que era la primera vegada que es disputava una cursa de 8 hores de resistència amb BTT va posar tots els ingredients dins l'olla per aconseguir d'aquesta una cursa espectacular. La nostra parella de luxe dins el BTT, en Mixi Pou i en Javi Pascual, tornaren a demostrar que, avui per avui, no tenen rivals trotadors a aquest tipus de curses. La parella algaidina va rodar durant 8 hores i 31 segons, donant un total de 16 voltes al circuit i més de 100 kms de cursa. Gràcies a la seva constància aconseguiren pujar la 6é lloc dins la classificació de 8 hores.

Per altre banda i paral.lelament, hi havia la cursa de 4 hores per equips de 4 integrants. Aquí tenguerem el segon equip Trotador: Juan Sastre, Xesc Clemente, Jaume Noguera i Bernat Capellà. Tot i que hagueren de sortir amb els colors d'Algaidimonis a causa de que no tots tenien equipació Trotadora, els 4 integrants si que son Trotadors. El seu temps de 4:15:43 els va permetre pujar a la cinquena posició dins la cursa de 4 hores!

Tots els integrants de l'expedició Trotadora estan encantats amb el resultat de la cursa!

CLASSIFICACIÓ FINAL

ALBUN DE FOTOS

A la II Carrera Popular Guardia Civil hi havia en Jose Manuel Amorós representant als Trotadors. En Jose Manuel  va finalitzar la cursa en un excel.lent 67é lloc general  i un temps de 42:25. Molt bon lloc si tenim en compte hi havia més de 600 participants!!!

I més enllà de les fronteres insulars, hi havia en Juan Cañellas a la Mitja Marató Osuna. En Joan comenta que era d'asfalt però hi havia un desnivell molt abultat.

ENHORABONA JOAN!!