RESUM 16-17 DE MAIG-TROTADORS EN MARXA!

Començarem contant el qué han fet els nostres valents corredors aquest cap de setmana amb la Cursa Fira de Maig a la Comuna de Lloret.

Com estava anunciat hi teníem 1 corredor anunciat a qui es varen sumar 2 corredores a darrera hora! na Teresa Garcias i na Maria Coloma Fiol.

En Pep Lluis Busquets, el Trotador del que ja teníem constància de la seva participació, va completar el recorregut amb un temps de 41 minuts i 14 segons.

Pel que fa a les nostres noves incorporacions, primer va arribar na Maria Coloma (58 minuts i 21 segons) i gairebé aferrada na Teresa (58 minuts i 45 segons).

Esperam elles dues s´animin a moltes més carreres i puguin lluïr els nostres colors arreu de la nostra geografia!

En segon lloc entrarem a la cursa de Formentera, tot un clàssic dins les curses populars d´atletisme de les balears.

Allà varem tenir 4 representants Trotadors, na Sara Jarillo és baixa per molèsties, de les quals desde aquí esperam es recuperi aviat! Ànims Sara!

D´aquesta manera, tenguerem als 4 Trotadors a punt a les 17h de l´horabaixa a la Savina, hora en la que es donava el sus als 21 kms de la cursa popular.

Els primers en arribar dels nostres eren en Miguel Avellaneda i en Jose Manuel Anguita, arribant a la linea d´arribada en parella amb el temps de 1:35:13. La seva posició dins la general era el 135 i 136 respectivament fent el 30 i 31 dins M40. Com poder veure a la foto, va esser una arribada ben garrida!

Una estona després arribaren els altres dos participants Trotadors: en Toni Mudoy i en Jose Juan Oliver, amb un temps de 1:42:28 i als llocs 276 i 277 de la general. D´aquesta manera podem dir que va esser un èxit ja que tots pogueren acabar la cursa sense cap problema!!

Enhorabona a tots!!!