Resultats Trotadors dies 6 i 7 Agost

Molts han estat els trotadors engrescats aquest cap de setmana a curses de Muntanya i a la mar!

Començam esmentant la Cronoescalada al Barranc de Biniaraix on hi tenguerem dissabte a 4 Trotadors representant el nostre Club.

El primer d'entre ells fou en Miguel Avellaneda que, un altre cop, demostra que està a una passa endavant en quant a preparació! Molt be Miguel! 38 minuts i 33 segons fou el temps que va emprar per a completar el recorregut, cosa que li va permetre ascendir a la 18ena posicio de M40. Molt aprop seu arribà en Joan Gelabert, amb 39 minuts i 22 segons assolint d'aquesta manera la 5ena posició de M23!!

En Pere Puigserver era el proper M23 en classificar-se, emprant un total de 41 minuts  amb 53 segons i, finalment, en Jose Manuel Anguita va ascendir amb un temps de 43 minuts i 41 segons. MOLT BE TROTADORS!

 

En quan a la cursa de Popular de Ses Salines, tenguerem varis integrants del Club. Per a començar esmentar la 34ena posició d'en Pep Lluis Busquets, tot i que en aquesta ocasió corria amb els colors del CT Montuiri.

El primer d'entre els Trotadors era, d'aquesta manera, en Juan Jose Cortes, emprant un temps de 22 minuts i 51 segons, col.locant-se el 25e de M35. El proper Trotador era en Toni Mudoy, amb un temps de 25 minuts amb 50 segons; assolint el 29e lloc d'entre els M45.

En Toni Amengual fou el proper integrant del club en entrar a meta, usant 29 minuts amb 35 segons. Finalment, i amb un temps de 33 minuts i 41 segons entrava a meta na Maria Capellà.

Molt be a tots!!! Amb aquesta calorada no fou gens fàcil!

 

Per acabar el resum, esmentar també la participació de Trotadors a la Travessia del CN Sa Ràpita, cosa que ens omple d'orgull!!

En Yacob Galan fou el primer entre els Trotadors i un dels més ràpids a la classificació general. En Yacob es trob ara mateix en un moment de forma pletòric!  Amb un temps de 40:06 en Yacob es col.locava el 28e de la general. Espectacular!

Seguidament entrava la nostra campiona Sara Jarillo, que va aturar el crono en un temps de 49:03 per a completar el recorregut. La 15ena entre les fèmines era el seu resultat a la classificació.

I amb un temps de 55:34 entrava en Joan Ballester, aconseguint arribar al lloc 81 de la categoria.

ENHORABONA I GRACIES!!