RESULTATS TROTADORS CAP DE SETMANA 27 i 28 MARÇ

Ja ha passat un altre cap de setmana de curses amb els Trotadors presents a varis indrets de l´Illa. Per a començar, ho farem amb la Lluc Trail, on hi teníem 4 representants. Molt lloable i important la posició 36 de la General per en Llorenç Sastre, amb un temps de 1h i 1 minut. Es una posició extraordinària donat l'alt nombre de participants a la cursa, ni més ni manco que 413. Enhorabona Llorenç!! Seguidament han arribat plegats en Luis Aristondo i en Miguel Avellaneda, en una destacada 64 i 65 posició de la General. Tancant la classificació Trotadora, en Jose Anguita.

Enhorabona a tots!

El mateix dissabte horabaixa es va disputar la Lluc Terra, un duatló amb un recorregut espectacular, sobretot al que fa al recorregut en bicicleta, ja que es disputava per varis camins privats oberts especialment per a la cursa. Es va donar opció a participar per equips, així que en Ricard Echevarria i en Bernat Capellà varen anar a provar aquest tipus de cursa. Varen acabar la cursa en 4a posició per equips, amb un temps total de 1hora i 50 minuts. Ambdós varen disfrutar molt l'experiència i no descarten tornar a provar-ho!!

També teníem en Miquel Ballester a la Mallorca Classic, que va començar a les 12h de diumenge amb un temps excel.lent. Es disputaven uns 140kms passant per es Coll de sa Batalla, Puigmajor i Coll de Soller, acabant novament a la Platja de Palma.

En Miquel ha acabat en la posició 360 amb un temps de 4 hores i 52 minuts.

Pel que fa a la Trail Tomir, també hem tengut representació.

El primer Trotador ha estat en Jose Terronés, amb un espectacular 93 lloc de la general, i un temps de 5 hores i 40 minuts.

El segon trotador ha estat en Pau Gil, al lloc 171 i el 6é de M-23, amb un temps total de 6 hores i 39 minuts. Molt seguit ha arribat en Pere Puigserver, al lloc 174 i realitzant pràcticament el mateix temps, tan sols uns segons de diferència.

Al lloc 200 de la General ha arribat en Marc Castanyer, amb un temps de 7 hores i 9 minuts.

 

ENHORABONA A TOTS