RESULTATS TROTADORS CAP DE SETMANA 14 i 15 DE MARÇ

Aquest cap de setmana teníem un grapat de curses amb representació de Trotadors. En primer lloc hem tengut 4 trotadors a la Mancor Xtrem, on en Jose Terronés ha estat l'atleta més destacat amb un 78 lloc dins Master 30. En Pere Puigserver i en Pau Gil han arribat plegats a meta fent un resultat de 5é. i 6é. dins la categoria M23. En Joan Gelabert ha hagut d'abandonar la cursa.

Per altra banda aquest diumenge dia 15 de Març s´ha estrenat, per fi, equipació dels Trotadors en la secció de Ciclisme. Ha estat a la primera carrera de la Copa Balears BTT on hi teníem 4 representants. El més destacat ha estat en Javi Pascual, que ha finalitzat el 29é de la general, tot una proesa! En Joan Sastre ha estat el segon en classificar-se dins dels Trotadors. En Bernat Capellà ha hagut d'abandonar a causa d´una caiguda (es veu que els "postes" telefònics tenen vida pròpia i es mouen!). Tot i a la caiguda ja s'està recuperant per a la propera! I en darrer lloc en Miquel Pou que no ha pogut participar al tenir una urgència personal, tot i que ja està solventat!

Per acabar teníem una altre participació Trotadora a la K42, a la finca pública del Galatzó.

D´entre els Trotadors, el primer en arribar ha estat en Marc Castanyer, seguit per els altres trotadors: en Llorenç Ballester i en Ramon Bibiloni.

Fins al proper cap de setmana!!