Resultats Trotadors a la K42, la K21 i la Marató de Palma

No podem començar aquest resum sense destacar l'excel.lent resultat que va aconseguir ahir diumenge na Tata a la cursa d'ahir pel Tomir, la K21.  Na Tata va aconseguir arribar la 4a. entre les F40, a tan sols 8 segons de la tercera!!! Es tracta, sense cap dubte, d'un resultat a destacar!!

En quant a la cursa llarga, la K42, començàrem la jornada amb una baixa, ja que na Sara Jarillo encara no es troba recuperada del tot d'una lesió i va optar per no sortir a la cursa. Així que els Trotadors teníem a 6 participants a la sortida.

Entre els nostres, el primer va esser en Miguel Avellaneda, que va arribar molt amunt en la classificació general i demostra estar en un estat de forma excel.lent! El seu lloc general va esser el 24é i el 7é dins la catagoria de M40. Tot això amb un temps de 5h 42min. Un 10 Miguel!!

Seguidament, el segon entre els Trotadors, arribà en Yacob Galan, que amb un temps de 6h 24min arribava el 88é de la general i 54é de M30.

Tercer Trotador era en Jose Manuel Anguita, amb un temps de 6h 36min al lloc 107 general i 30é de M30; darrera ell elss següent Trotadors eren en Llorenç Ballester,  acabant amb un temps de 8h 06min, i empatat a temps  en Ramon Bibiloni, entrant en els llocs 235 i 236.

Per acabar, dir que en Joan Ballester, després d'anar amb en Llorenç i en Ramon, hagué d'abandonar la cursa després d'haver coronat s'Esclop.

Esperam no sigui res i ben aviat estiguis totalment recuperat!

Enhorabona al.lots per a l'excel.lent paper a aquest duríssima cursa!!

 

Pel que fa als 10kms de la Marató de Palma, destacar el resultat del soci Trotador Pep Lluis Busquets, que va realitzar una excel.lent cursa. En Pep Lluis fou el 48é de la general amb un temps de 38:57. Tenguent amb compte que eren més de 650 inscrits, això és un resultat espectacular!

Enhorabona Pep Lluis!!!