Resultats Trotadors 9-11 SETEMBRE

Després de la "mitja" aturada obligada per trobar-nos a l'estiu i, qui més qui manco, és més a la platja que no realitzant curses, reprenem el resum dels resultats trotadors dels nostres socis a diferents proves.

Començam amb una nova modalitat que es va estrenar el passat 9 de Setembre a Llubí. Es tractava d'una cursa de resistència en BTT amb la particularitat d'esser Nocturna. Allà tenguerem representació de varis Trotadors.

El més destacat fou en Miquel Gelabert, que va quedar el 14é de la general assolint 6 voltes amb 1h i 31 minuts. ESPECTACULAR Miquel i més vegent l'alt nivell dels participants!!

El segon d'entre els Trotadors era en Mixi Pou, que arribà a fer també 6 voltes amb un temps de 1h i 36 minuts.

Arribà després un altre algaidí: en Teo Salas que, segons tenim entés, debutava en les curses de resistència, i aconseguint donar també 6 voltes amb un temps de 1h i 38 minuts. Teo! No està gens gens malament!! És molt bon resultat!! Ànims per a les properes i a veure si et veiem vestit de Trotador!

Un altre Trotador que debutava a les curses de Resistència i, amb els nostres colors, era en Miquel Rosselló (Quel), que va també donar 6 voltes al circuit amb un temps de 1h i 45 minuts. Molts d'ànims per a les properes que de ben segur cauran!!

Si no anam malament, hi havia un altre algaidí que hi debutava a aquestes curses: es tracta de n'Andreu Trobat, qui va assolir 6 voltes amb 1hora i 30 minuts. També esperam veurer-lo a properes i vestit de Trotador!!

ENHORABONA a tots ja que no es fàcil aficar-se a una cursa BTT nocturna i acabar sans i estalvis.... i manco acabar amb bons resultats!!

 

Per altre banda, diumenge es va disputar una nova cursa de la Copa Balear per Muntanya: la Pujada a sa comuna de Bunyola.

Tenguerem a en Jose Terrones a la cursa, defensant els colors Trotadors, que va acabar la cursa amb un temps 1:30:20 cosa que li va donar la 24ena posició dins M40.

Per altre banda, hi havia en Joan Gelabert que, dins M23 aconseguia esser el 10e. amb un temps de 1:40:11

Molt contents de veurer-vos a la linea d'arribada i reprenguent les curses!!

 

Esperam que, un cop acabades les vacançes, ens poguem veure tots a les curses i trobades a partir d'ara!!