RESULTATS TROTADORS 7-9 AGOST

Començam el resum de les curses realitzades per part dels Trotadors amb la Cursa popular de Sencelles, on hi va participar el Trotador Pep Lluis Busquets. En Pep Lluis va acabar a la part alta de la classicació, invertint un temps de 18 minuts i 59 segons, la cual cosa li va possibilitar aconseguir el 29e lloc de la General. Segueix així Pep Lluis!!

 

 

A la cursa de la Barcella, de Sineu, teniem a 2 Trotadors que hi participaren. Es tratava d'en Joan Canellas i en Toni Sastre. En Toni Sastre va invertir 29 minuts i 55 segons, i això li va possibilitar accedir al 56e lloc de la general però, el que és més important, es que va aconseguir acabar el 3er entre els M55. Molt be Toni!!  En Joan Canyellas per las seva banda aconseguí acabar amb un temps de 32 minuts i 42 segons, acabant en el lloc  108e. Enhorabona a tots dos!!!

I a la Cronoescalada del Barranc de Biniaraix ens trobàvem amb aquest trio, que sortiren a per totes a la dura pujada. Entre els Trotadors, el primer va esser en Miguel Avellaneda, que amb 42 minuts es va col.locar el 101e de la general; seguit per en Jose Manuel Anguita que amb 42 minuts i 56 segons era el 108e. de la general. En Jose Maria Pastor, el tercer Trotador en assistir a la cursa, va invertir 49 minuts i 6 segons. Enhorabona a tots tres!!

Pel que fa a la nostra particular mega competidora Sara Jarillo (ja que no te especialitat que no se li doni be...), va participar a la Travessia CN Sa Rapita. Com no pot esser d'altre manera amb ella, va acabar. I va acabar amb molt bon temps; 59 minuts i 44 segons. La cual cosa la va col.locar en una 93 posicio final i al lloc 20 entre les fèmines.

Finalment, a la carrera Sa Rapita-Campos, tenguerem a en Tomeu Gari, que va realitzar una cursa IMPRESSIONANT. En Tomeu va aconseguir un temps de 39 minuts i 48 segons, cosa que li va valer per acabar el 6e!!! de la general  i el TERCER de la seva categoria! Els Trotadors fèrem podi!!

Però això no és tot!! No li bastava una cursa, que també es va apuntar a la cursa de Porreres, lloc d'on és la foto que hem penjat abans, i també va realitzar una cursa IMPRESSIONANT. En Tomeu va tornar acabar dins el Top Ten, i acabà el 7é de la general. MOLT BE TOMEU!!

En Toni Mudoy acabà amb 47 minuts i 22 segons, aconseguint el 25e lloc dins la seva categoria a la cursa de Sa Ràpita..  Estau fets uns artistes!!!

GRACIES A TOTS PER PARTICIPAR!!