Resultats Trotadors 5-6 de Març

Com indicarem a finals de setmana, els Trotadors hem estat presents a diverses curses arreu de l'Illa aquest cap de setmana. Començam esmentant la Mitja Marató Ciutat d'Alcudia, on hi teniem a 2 Trotadors que hi prengueren part. El primer dels dos en arribar a la meta fou en Joan Ballester que amb un tems de 1:42:05 va aconseguir entrar el 99e de la classificació general i el 2on dins la seva categoria, la M23. ENHORABONA JOAN!

Amb un temps de 1:44:42, molt a prop del primer Trotadors, va arribar el nostre segon representant: en Joan Canyelles, que aixi entrava el 106 general i en el lloc 18 dins M45. Molt be Trotadors!

El diumenge hi havia la Cursa Popular per la Dona, i allà hi tenguerem en Carlos de Coro participant. En Carlos va deixar el pavelló molt i molt alt! Ni més ni manco que el 12e de la General amb 28:52 de temps invertit. ENHORABONA CARLOS!!! Dins els M30 pujava al lloc 6e. Estam molt contents per voltros!

En l'apartat Ciclista, tenguerem una altre prova de les BREVET 2016. Es tractava de la prova de 200kms de muntanya, on hi havia participant en Miquel Ballester, en Telmo Sanchez i en Bernat Puigserver. Les condicions varen esser molt i molt dolentes, amb pluja, vent i molt de fred; cosa que va fer que els participants ho passassin bastant malament. DE totes maneres, aquesta categoria esta agafant de cada vegada més força, ja que eren més de 80 els participants que hi prengueren part. En Bernat Puigserver va esser el primer dels Trotadors que va patir les inclemencies meterologiques, i a Esporles va decidir no continuar. Per la seva banda, en Miquel Ballester, vistes les males perspectives i condicons, al Coll de la Batalla va optar per seguir cap a Inca enlloc d'anar cap a Pollença com marcava el rutometre. Tot i això, en Miquel va fer mes de 170kms de bon rodatje amb un acumulat molt important.

D'aquesta manera ens quedava en Telmo com a darrer representant Trotador, i tot i a la duresa de la prova, va aconseguir acabar-la, cosa que es ja tot un exit!!

Enhorabona a tots TRES just pel fet de participar a aquestes dures proves!