Resultats Trotadors 4-5 de Març

Els Trotadors hem participat a algunes curses arreu de la nostra illa aquest cap de setmana. La primera cursa de la en farem menció és la Cursa Popular Ciutat de Manacor; cursa on hi participà en Toni Barceló a la distància de 10 kms.

En Toni va finalitzar la cursa amb un temps de 47:18, i va arribar el 147 de la classificació general i el 39é de M40.

Enhorabona Toni!!

 

Per altre banda, a Lloseta, es va disputar el diumenge la Pujada als 3 Pins de Lloseta, una cursa de Muntanya amb uns 500 metres de desnivell positiu i una distància de 7500 metres.

A aquesta cursa hi va participar n'Elionor Serra, acabant la cursa amb un temps de 49:59 i al lloc 106 de la general i 7ena. de Fèmines 30.

Enhorabona Elionor!!

 

També varem tenir participació Trotadora a la Cursa Popular Palma Dona, que es va disputar diumenge a Palma, amb dues distàncies de 3 i 6 kms respectivament.

Els Trotadors que ens hi varen representar varen esser en Juan Pedro Barceló i na Maria Noguera. Per altre banda, i també Trotadores però amb els colors de Onfitness també hi trobàrem a na Tere Garcias, na Magda Andreu i na Maria Coloma Fiol.

A hores d'escriure aquestes linees encara no teníem resultats. Enhorabona a tots i totes!!

 

 

En l'apartat de bicicletes, aquest cap de setmana es disputaven els 3 dies de Mallorca, en la modalitat de ruta. En la cursa de diumenge hi varem tenir la participació trotadora de la ma d'en Miquel Angel Gelabert, destacant el seu lloc 8é dins M40 i 22é de la general.

ENHORABONA MIQUEL!!!

 

Per acabar, destacar i donar l'enhorabona als 2 socis Trotadors, residents a Porreres, que aquesta setmana han estat disputant una de les curses més emblemàtiques i dures del panorama de les maratons nacionals i internacionals: la Andalucia Bike Race; una cursa per etapes de 6 dies de durada i molt dura on el simple fet d'acabar és una gran victòria.

ENHORABONA TOMEU MESTRE I LUIS BONILLA!!!