Resultats Trotadors 25-26 de Març

Aquest cap de setmana hem tengut 2 curses importants amb trotadors participants. La primera d'elles va esser la Cursa Tomir 2017, una cursa amb sortida i arribada a Pollença amb més de 30kms de Cursa per la muntanya del Tomir i els seus voltants.

El més destacat es la segona posició assolida pel soci Trotador Biel Gomila, invertint un temps de 3:32:15 i tornant al lloc que li pertany i que va haver d'abandonar una temporadeta a causa de lesions ja superades. Enhorabona Biel!!

Al lloc 58 de la general hi trobam en Jose Terronés, una vegada més corredor destacat. En Jose invertí un temps de 4:28:30 i es col.locà al lloc 22 dins M40.

En Carlos de Coro fou el següent en arribar a meta, amb un temps de 5:25:44 i arribant al lloc 73 dins M40.

Seguidament i molt junts, arribaven en Joan Gelabert i en Pau Gil; emprant el mateix temps i entrant a l'hora a meta. 5:27:35 era el seu temps i col.locant-se als llocs 82 i 83 de M30.

Després d'ells, arribà en Biel "Baco" Ferrer i va aconseguir el lloc 6é dins M50 amb un temps de 5:36:31

Enhorabona a tots els finishers d'aquesta dura prova!!

 

Pel que fa a les bicis, aquest diumenge es va disputar la II Bunyola Xtrem, una cursa per parelles amb un circuit molt exigent per davant. Ni més ni manco que 48 kms i 1700 metres de desnivell acumulat. A part, les baixades eren molt i molt delicades, ja que son les conegudes baixades per a tots els "bikers" de enduro de les illes. El fet de que plogués tot el divendres, va fer que aquestes baixades es complicassin molt.

Hem de destacar la parella formada per en Miquel Pou i en Javier Pascual ja que aconseguiren arribar al lloc 17é de la general!! Tot un èxit! El seu temps fou de 3:00:25. Enhorabona!

En Joan Sastre i en Bernat Capellà, per la seva banda, s'hagueren de retirar a causa d'avaria mecànica i perdre moltíssim de temps intentant reparar la bicicleta d'en Joan! Un altre dia anirà millor!!

La bona nova és que cap dels 4 va patir cap caiguda, i ja és un èxit!