Resultats TROTADORS 17-18 SETEMBRE

Començam el resum dels resultats dels nostres trotadors amb la cursa de s'Arracó de Dissabte, la Trapa Trail. Una cursa que, segons els participants, va esser molt ben organitzada amb un excel.lent recorregut i fortes pendents! Allà hem tengut podi per part d'en Joan Gelabert dins la seva categoria M-23. En Joan va aconseguir el tercer millor temps dins de la seva categoria i la posició 70 de la general amb un temps total de 1:58:44

Enhorabona Joan!!

RESULTATS CURSA TRAPA TRAIL

 

Un altre resultat excel.lent, l'ha aconseguit el Trotador Juan José Cortés a la Cursa Popular Diada de Mallorca. En Juan José es va aconseguir col.locar al lloc 16é de la general, entrant en grup amb un grapat de corredors més, i amb un temps de 25:43. A la vegada, això li reportà la 8ena. posició dins M-40.

Enhorabona Juan Jose!!

RESULTATS CURSA DIADA DE MALLORCA

 

Partim a l'illa de Menorca on aquest diumenge es va celebrar la Half Menorca Triatló, a Fornells, essent una edició especialment complicada a causa del mal temps i pluja, cosa que va provocar fins i tot que l'organització canviàs l'itinerari previst per aquesta causa en be de la seguretat dels participants.

Allà trobàrem en Pep Lluis Busquets participant i, el més important: finalitzant la cursa!!

En Pep Lluis està d'enhorabona ja que, d'entre els gairebé 300 participants a la seva cursa, aconseguí arribar a meta en la posició 45 de la general i 28é de M30.

El seu temps fou de 1:54:28, un temps molt bo donades les dificultats i condicions de la prova.

ENHORABONA!!

RESULTATS HALF MENORCA

Mentres tant, a Sa Rapita, tenguerem una participació Trotadora ben especial: es tractava dels 3 companys i amics Xesc Barceló, Toni Mudoy i Llorenç Ramis, que participaren a la Triatló de Sa Ràpida formant equip combinat.

Els tres Trotadors finalitzaren en una més que meritòria 26ena posició general i 13ena dins els equips Masculins, acabant la cursa en un temps de 1:18:00

Molt be Trotadors! Esperam no sigui la darrera i que molts poguem seguir el vostre exemple!!


RESULTATS TRIATLO DE SA RAPITA

 

Pel que fa a la Trail de la Rialp, Matxicots; lloc on 7 dels nostres eren a participar-hi, destacar que TOTS aconseguiren les seves fites i acabaren la cursa! A la foto teniu els participants de la versió 52Kms a l'arribada.

En Pere Ferragut i en Jose Terrones foren els primers en arribar, amb un temps de 9:56:12 i anar plegats durant la cursa. El seu lloc fou el 76é general. SUPER al.lots!! Això fa trotadors!

Amb 10:34:56 entrava en Llorenç Vallespir, mb 10:43:06 entrà en Vicenç Pañego i amb 10:47:30 en Biel Baco.

ENHORABONA CAMPIONS!

Pel que fa a la cursa de 21Kms, en Ricard Etxevarria ho va aconseguir acabar en un temps de 2:56:26 i amb 3:28:29 ho acabava en Joan Martí.

MOLT BE TROTADORS! Estam més que orgullosos de voltros!!